reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
weri u nas pogoda też super :tak: przykro mi z powodu Twojej siostry :-(

kwiateczek jazdy autobusem do Polski to ja raczej bym odradzała kobiecie w ciąży :no: za długo, za bardzo trzęsie itp.

a ja mam złe newsy :-( dołączam do grona dziewczyn, których mężowie stracili pracę z powodu recesji :sorry: nieciekawie...

Syla no to witaj w klubie:baffled:przykro mi,kryzys dosiega wszystkich:no:

ja tez mam zle nowiny;maly mi kupy robi od rana takieze :szok::szok:dwa razy przelecialo tak,ze nie zauwazylam ze spodnie mokre byly i popapralam swierza posciel:baffled:drugi raz to samo:no:pozniej jeszcze dwie ale juz tylko zolta woda:no:boshhh co zlapal bo chyba nie na zeby:no:ostatnio z tym zoladkiem nie bylo dobrze:baffled:

Hejka a co tu tak cicho.Pewnie juz przedswiateczne porzadki robicie.Ja myśle co by tu zrobić do jedzonka na świeta.No i w koncu moge zrobić jakieś ciasto bo mam super piekarnik w tym nowym domu.W tamtym poprzednim to taki był felerny.
No i muszę się Wam pochwalić że mały od trzech dni nie używa smoczka.Dostawał go tylko do spania ale juz 3 dzien zasypia bez problemu.A to wszystko dlatego że zapomniałąm ostatnio kupić nowe smoczki.W piatek wieczorem zobaczyłam że ten co miał to tak przegryzł że został moze 1 cm nie odgryzionej gumy.Oby tak juz pozostało.
Syla współczuje Wam,ale czasy teraz wszedzie tak samo.U mnie w miescie w Pl to w jednej fabryce jak zwalniali to musieli wezwac karetke,policje, bo ludzie mdleli, krzyczeli i było bardzo nieciekawie.Ale jak małzeństwo razem pracowali w tej firmie to nawet nie patrzyli na to tylko zwalniali razem.
Kwiateczek to pewnie tez wirusa załapal,a jak dzis sie czuje?No to teraz musisz uwazać na niego bo jak ma wirusa to trzeba podawac czesto pic,chociaż troszke,żeby sie nie odwodnił.
Paula no prezent niezły,ale faktycznie troche postoji jeszcze.A to takie duze łóżko jak w solarium bo jak tak to chyba miejsca zajmuje i troche prądu ciagnie.
A gdzie reszta mamusiek.....

Witam

Ja za to stracilam prace gdy poinformowalam pracodawce o tym ze jestem w ciazy...teraz walcze o odszkodowanie...jak juz pisalam wczesniej na forum z ciaza byly problemy od samego poczatku,,,wsiadlam wiec w samolot 15 marca i za 3 dni wyladowalam w szpitalu,,,poronilam 1 kwietnia w 16 tyg..teraz dochodze do siebie w domu, a potem powrot do Anglii i dalsza walka,,,
Pozdrawiam wszystkich

kobitki witam!!!!
tak niestety ja musze poczekac jeszcze ale moj M juz lezy i sie opala....
och jak ja mu zazdroszcze....
a zaplacil ok 700 funtow.... to jeszcze nie tak zle bo nowe ok 1200 funtow...
wiec zlapal okazje i kupil... ale jak urodze to troszke odczekam i tez sie klade.... zaslonie jedynie cycunie i to wystarczy.....

Iza to masz fajnie teraz,ja czekam na dom ktory niby ma byc w maju a dzis szlam kolo nmiego i jest dopiero polowa:szok::szok:murow oczywiscie,buduja go:sorry:watpie ze bedzie do maja:no:ale widac ze bedzie dyuzy ogrod:tak:to taki boungalow ma byc:tak:

Marta wspolczuje Ci:no:wiem co przezywasz:-(co powiedzial lekarz??ze od cisnienia lecac???moj ginekolog powiedzial ze mozna latac na poczatku:baffled:ja w sumie nie lecialam ale znajoma latala samolotem czesto i bylo ok:baffled:

U nas bez zmian:-(tzn dzis to wogole nie je,nie pije:no::no::no::-(teraz zjadl troche kleiku ryzowego ale zaraz poszla kupa:baffled:lekarz powiedziala ze jak tak bedzie jeszcze 2-3 dni to zeby przyjsc a narazie czekac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wypil wody moze 20 ml:szok::-(nic nie moge mu wepchnac.Dawalam smecte,marchwianke ale nie chce:no:
trzeba czekac:baffled::baffled:

reklama
Do góry