reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka suknia sliczna:tak:tez czekam na zdjecia:-)boisz sie juz troche???co do nocek to juz nawet nie marze:no:
Iza on nie pije od poczatku,latam tylko z butelka a w calym finale wylewam:affled:czekam na te HV a jak nie pomoze to jade chyba do Londynu albo Polski:baffled:
Ewelina ja Ci nie pomoge:no:nawet nie wiem co to lakcid:no:smecte bede mial jutro juz w Pl sklepie:tak:jutro otwarcie obok mnie:-)

co do swiat to G znowu w balona zrobili,nastepny weekend pracuje:angry::angry:co roku to samo,sniadanie sama jem:no:
jeszcze nie myslalam o nich do dzis,to za tydz:szok::szok:nie mam nic,nie posprzatane,zreszta sama bede:baffled:mam dosc juz wszystkiego:no:pojechalabym do domu ale teraz w JC musze sie odchaczac:baffled:

reklama
Ewelina ja Ci nie pomoge:no:nawet nie wiem co to lakcid:no:smecte bede mial jutro juz w Pl sklepie:tak:jutro otwarcie obok mnie:-)
Lakcid to sa sztuczne bakterie mlekowe daje sie to przy antybiotykoterapii, biegunki itp:tak:
Ja musze sciagac z Pl:sorry:
Wspolczuje z piciem a moze jakis fajny kubek a moze jakis dobry soczek ?a mzoe mu pokazesz i go nauczysz w jakis fajny sposob:tak:moze bajka ksiazeczka pomzoe? jakas?:tak:

Ja swiat nie obchodze to mam o tyle dobrze:-D:-D

Hejka :happy:
Moja mala niby lepiej a jednak nadal ma co z tym brzuszkiem bo po poludniu zwymiotowala ranny posilek:sorry::-(
Mowie Wam juz mam dosc...podalam jej teraz smecte :tak:mam 2 saszetki ale zawsze cos:tak:.przez strzykawke jej daje:sorry:
Pogoda piekna ..a my w domu:-:)-(
a moge jej podac lakcid?????

ten lakcid to chyba takie coś jak acidolac :confused: takie dobre bakterie... ja właśnie podawałam acidolac, więc może podaj Blance, może jej to pomoże, nie powinno zaszkodzić.

My byliśmy dziś w konsulacie. W sumie kolejki jako takiej nie było, ale i tak załatwianie wszystkiego zajęło nam prawie 2 godziny. Złożyliśmy wniosek o paszport tymczasowy, babka powiedziała nam, że po raz ostatni o taki paszport możemy się ubiegać. Później niby o pięcioletni i wtedy dziecko musi mieć już PESEL, ale póki co pracują nad nową ustawą i zasady wydawania paszportów dzieciom do lat 5 mają się zmienić :confused: Paszport wydadzą nam dopiero 27go maja :-( a ja chciałam do Polski lecieć 17go. No cóż...

Pinka suknia śliczna. A kiedy to weselicho? Bo zapomniałam?

Gosia to super, że mała już zdrowa, oby tak już zostało. Co do nocki, to współczuję, my też dziś nie mieliśmy łatwej nocki :-(

Izka ferie, to chyba fajnie co?

Witam:-)
Ewelina ja juz probowalam wszystkiego:no:on jak widzi butelke od picia,kubek itp to zaciska usta,odwraca glowe itd:no:daje mu teraz plantex i o dziwo dzis cos tam zaczal pic:sorry:juz wypil 20ml:sorry:zobaczymy pozniej:tak:i bedziemy obserwowac przez kolejne dni czy cos pomaga na brzuszek bo jak narazie nocki bez zmian:baffled:

Syla ja wyrobilam dowod malemu w PL ,upowaznilismy moja mame do wszystkiego i ona juz zalatwiala reszte,ale ,musicie razem podpisac wszystkie papiery:tak:teraz mam zglowy wyjazdy do Londynu czy Manchesteru:tak:mam go na 5lat:-)

lece,sprzatanie, itd a jeszcze solarium mam dzis:-);-)

kwiateczka- a co do solarium to ja dostalam od mojego M w czwartek... lozko solariowe... jest swietne ale nie moge sie opalac niestety jeszcze... bardzo sie ciesze... kupil mi specjalnie dlatego ze ja jestem maniaczka i chodzilam minimum 4 razy w tygodniu... a teraz mam w domu....

Paula to zaoszczedzisz:-D:-D:-D NO ALE MUSI POCZEKAC jeszcze z rok :sorry:
NIE ZA CZESTO CHODZILAS:sorry:ja to max 3 razy by sie opalic a pozniej to raz by tylko utrwalic:tak:teraz po takiej przerwie zaczelam od 5 min a dzis 7min ale nie da sie wiecej wytrzymac,chyba tak juz zostane na 5:baffled:wyniki od razu widac bylo a dzis bylam 3 raz i juz jestem brazowa:tak::-)lampy byly zmieniane i sa tak mocne:szok:ja nie wiem jak wytrzymuja tam 10 min mnie juz dzis pieklo:baffled:
lece sie polozyc bo cos w klacie mnie dusi,chyba sie zle wyleczylam,raczej oni mnie tu tak leczyli,WCALE:no::no:albo to stan przedzawalowy:baffled::-D
dobranoc

Ewelina ja juz probowalam wszystkiego:no:on jak widzi butelke od picia,kubek itp to zaciska usta,odwraca glowe itd:no:daje mu teraz plantex i o dziwo dzis cos tam zaczal pic:sorry:juz wypil 20ml:sorry:zobaczymy pozniej:tak:i bedziemy obserwowac przez kolejne dni czy cos pomaga na brzuszek bo jak narazie nocki bez zmian:baffled:
hmmmm a jakie smaki lubi??
to moze lyzeczka , wiecej wody w posilkach:tak:kisielki:tak:
kwiateczka- a co do solarium to ja dostalam od mojego M w czwartek... lozko solariowe... jest swietne ale nie moge sie opalac niestety jeszcze... bardzo sie ciesze... kupil mi specjalnie dlatego ze ja jestem maniaczka i chodzilam minimum 4 razy w tygodniu... a teraz mam w domu....
Ale Ci dobrze:-pa jakie ? duzo kosztuje taka przyjemnosc???

Ewelina-cos musze wymyslic z tym piciem,mam nadzieje ze teraz jak bedzie cieplo to sie to zmieni:sorry:on lubi i nie lubi wszystkiego:baffled:jak chce sie napic to wypije wszystko co mu dam(oczywiscie pare lyczkow)a jak nie chce to nic nie pomoze,nawet smaki:no:teraz kupilam bobofrut zobaczymy
milego dnia zycze:tak:u nas sloneczko swieci piekne:tak:;-)

reklama
hej dziewczyny sory ze nie odpisywalam ale pogode mielismy w ten weekend!!! :-) ja bylam z rodzinka w parku na grilu oby juz taka pogoda zostala az nie chce sie wracac do domu :rofl2:no a moja siostra ciagle zle sie czuje i nie chce ryzykowac podrozy a mi chyba nic nie jest juz minal tydzien od kad sie uderzylam:sorry:

Do góry