reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
czesc laseczki ja sie dzis tak spiekłam na solarium ze ledwo siedze i pisze na bb:-D:-D:-D:-D kurcze poszłam tylko na 6 min a kusiło mnie na 10 min dobrze ze nie poszłam bo chyba bym skóre zostawiła na łozku hehheeh,takie mocne lampy,w poniedziałek i wtorek mam wolne wiec pojde odebrac sukienke:tak::tak:

Paula -kurcze ale nie ciekawa aytuacja tyle kasy w błoto brrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oby to sie jakos wyjasniło .............

a co tu taka cisza dzis zapanowala?

Hej :-)

Ja wsumie dopiero teraz jestem w domciu ...wrocilam od fryzjerki:tak:
Mala tak sie zabawila podczas mojego obcinania ze nie chciala isc wogule:sorry2::confused:
A jak weszlysmy to nie odstepywala Mnie na krok:-D

teraz wykapana oglada bajki zaraz zrobie jej mleko i klade ja dzis wczesniej:-D bo czekam na P i bedziemy piffkowac :tak:bo dostalismy kredyt dzis :happy2:

Paulinka zazdroszcaze Ci solarki:-p:-p
A ja jutro ide na pazurki:tak::tak:

No wlasnie Paula,zajzyj na mamy z Bedford:tak:
Pinka ja jutro ide po 2 latach przerwy:sorry:wlasnie sie zastanawialam na ile ale chyba zaczne od najmniejszej ilosci:tak::tak:
Ewelina jak wlsieta???jak obcielas,wrzuc fotke:tak::tak:
U mnie byla dzis kolezanka,troche sie rozluznilam od tych nerwow:tak:choc jak patrze na G to wraca:baffled:
Maly juz zaczyna byc marudna,znowu bedzie ciezka noc:no:za tydz w czwartek ma przyjsc HV i pomoc:sorry:ciekawe co wymysli:sorry:

Ewelina- pamietam jak chyba z rok temu pislalas ze chcielibyscie dostac ten kredyty na dom ale wam odmowiono bo jestecie za mlodzi, brak historii kredytowej itd a teraz go dostaliscie...hhhmmmm
smacznego piffka :)
No i ta fryzure wrzuc :)

Pinka- a ja na solarium chodzic nie moge.... totaknie delikatny typ skory mam wrrrrrr

paula- jak cos bedziesz wiedziec co tam sie dalej dzieje to napisz... no normalnie nie moge uwierzyc ze kogo spotkam i kupowal z tej firmy to zawsze byly tarapaty !

A my 4 dni same....uuuuu....no smiealo tak moge powiedziec, bo moj teraz dwunastki roki na noce, wiec jak przyjdzie to sie wysypia, je i jedzie na kolejne dwanascie...i znowu weekend same jak kolki :(

heyka dziewczyny :-)

Pinka solarka to już tak przed weselem? Kiedy to wesele macie?

Ewelina wklejaj fryzurkę ;-)

Edyta to super, że Konradkowi w końcu te ząbki się przebiły :tak: Napisz nam co ta HV powie na to spanie, strasznie jestem ciekawa co doradzi :confused:

Paula 500 funtów to sporo za wózek :shocked2: Kurcze, mam nadzieję, że uda Wam się kasę odzyskać. Wiem, że to trudne, ale postaraj się nie denerwować, pomyśl o dzidziusiu ;-) Patrzyłam gdzie to Bedford jest - daleko od nas :sorry2:

Gosia i jak mała się dziś czuje? Antybiotyk pomaga?

A moje dziecię ślicznie zaczyna mówić :tak: Nie mogę się nacieszyć :tak:

Witajcie kochane mamusie!!!!!!
Wracam do was zalamana i zla....
Ostatecznie okazalo sie ze firma zostala przejeta przez bank i juz nie istnieje... ale tez jest dobra strona kase maja oddac mam zglosic sie do swego oddzialu bakowego i tan maja byc wyplacane...

Tylko jestem zla bo juz dawno mialam go miec a tu dupa... dalej trzeba czekac... na szczescie mam kase aby zamowic drugi... no a na zwrot pewnie tez bede troszke czeka... oj ja to kuzwa mam chyba pecha...:angry::angry::angry:

witam sie weekendowo;-)
Syla teraz jak czytam co piuszesz to sama bym juz chciala zeby moj juz cos mowil swiadomie:sorry:
Ewelina to kredyt na dom tak:::jakie raty i na ile macie jak mozesz napisac:sorry:my sie zastanawialismy ale G sie boi a placic czynsz i tak trzeba to czemu nie na swoim:tak:mojej bratowej powiedzieli ze moga dac max 106tys,rata 485f czy cos takiego,na 30 lat:szok:

paula - no to super ze wszystko sie wyjasnilo:-). Tylko szkoda Twoich straconych nerwow:-(. Ale wazne ze odzyskasz kase. A ja w czwartek zamowilam wozeczek z precious little one i juz nastepnego dnia, w piatek mi go przywiezli:tak:. Po Twojej historii balam sie troche, ze mnie tez moga spotkac takie problemy, ale do tej firmy mam pewne zaufanie, i wszystko poszlo ok.

Musze spadac mlodziez wrzeszczy.....:sorry2:

reklama
Czesc weekendowo :-)
Paula- nieciekawa historia...:no: przykro mi, ze tak wyszlo, ale najwazniejsze, ze odzyskasz kase... fakt pewnie troche sie naczekasz, ale przynajmniej wiesz, ze wyplaca i ze nie stracisz tego.... Nie denerwuj sie juz teraz, pamietaj o dzidzi....:-)

Syla- ale fajnie, ze mala zaczyna mowic, a co mowi? Bo Oliwierasek to niestety niewiele: mama, tata, kaka( kaczuszka), da (daj)...i to chyba wszystko...:sorry2: Ale musze powiedziec, ze duzo rozumie....:tak::tak:

Pinka- no to Ty zjarana bedziesz po tej solarce...:-) he he fajnie, ja bardzo lubie, ale juz ze 2 lata nie bylam, bo ciaza, a potem 12 miesiecy karmienia piersia.... Moze czas znowu zaczac..?:confused:

No i nie wiem, co jeszcze mialam napisac....:baffled:

Oliwier ma biegunke, to juz trzeci dzien... nie wiem co z nim jest....:-(

Do góry