reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Lysa dzieki:-)

Marta nie martw sie.Ja mam tez dobrego ginekologa w Pl i powiedzial mi ze progesteron wystarczy brac do 3 mies bo pozniej juz sie lozysko wytworzy i ono juz chroni plod:tak::tak:ja mam jeszcze pare jesli chcvesz to ci wysle,ja nie potrzebuje:no:wyslij mi adres na priv a ja ci wysle jutro:tak:;-)

reklama
kwiateczek- dzieki sliczne juz poprosilam tescia i ma mi wyslac tabletki z PL...

mala-gorzatka- moze i mi tez cos dadza jak bedzie go wiecej...nie mam pojecia...

A u mnie moj M dzis maluje pokoik dla malutkiej... jutro jeszcze tylko panele zostana... swietnie a na koniec tylko mebelki i wszystko... pare dodatkow i gadzetow...

Paula to spoko;-)

Lysa to bylo dla wszystkich dzieci,3 kategorie
0-18 mie
18-5latchlopcy i 18mies-5lat dziewczynki:tak:
w gazecie byl kupon do wypelnienia i trzeba bylo sie z nim zglosic do shoping centre konkretnego dnia (ktory byl podany) kiedy byl fotograf:tak:i tyle.ZDJECIE poszlo szybko,Konradek byl super grzeczny i zadowolony-co widac.Trwalo to moze 5 min:-)

oki lece bo zaraz U CAN DANCE moj ulubiony program,dzis sie znow zaczyna;-);-)

łysa zdrówka kochana, skoro do pracy nie chodzisz, to do łóżeczka, herbatka z cytrynką i miodem albo mleczko z łyżeczką masła i miodem ;-)

paula kochana nie zamartwiaj się, nie wiem jak Ci pomóc, ale spróbuj się nie zamartwiać, bo dzidzia to czuje :-( ja wierzę, że będzie dobrze, bo Ty bardzo o siebie dbasz. buziak dla Ciebie i fasoleczki.

kwiateczek
fotka super!

Marta co ja bym Ci jeszcze poleciła, to udać się do Citizen Advice Bureau w Twojej okolicy, tam udzielają porad na każdy temat za darmo, przedstaw im swoją sytuację, powinni powiedzieć, co Ci się należy i gdzie o co się ubiegać. Życzę Tobie i fasoleczce zdrówka, a Tobie jeszcze siły do walki ze swoim pracodawcą, dokop temu pipip!!! Acha, i pisz do nas ;-) O czym tylko chcesz.

katarzyna s i jak badania?

u nas kolejny zimny i deszczowy dzień. och, gdzie ta wiosna.

kwiateczek, syla- dziekuje wam kochanae mamusie... troszke mi juz przeszlo dzis moj M zostal w domu i mnie pocieszal... wiec troszke mi lepiej...no i dosc szybko pomalowal pokojik... jutro panele i dodatki a pozniej mebelki... super nie moge sie doczekac...

dobranoc kochane mamunie...

Melduje sie wieczorowa pora i ja :-)
U nas bylo ladnie do poludnia, a potem grad! :crazy::wściekła/y::wściekła/y: Ja tez juz chce wiosne....:sorry2:

kwiateczek- ale ladne zdiecie.:tak:. Musze Ci powiedziec, ze moj Oliwier tez byl w gazecie w takim samym konkursie ale nie byl z niego zbyt dobry model, bo ani nie usiedzial na miejscu, ani sie nie chcial usmiechnac, mimo tego rozsmieszania maskotkami i w ogole byl spanikowany. A Konradek super! Slicznie sie smieje... urodzony model...:tak::-)

witam

Alex tym razem sie poprostu udalo,mial dobry dzien:tak:kiedys probowalismy zrobic juz zdjecie,te vouchery darmowe z toreb dla dzieci:-)na 6 mies probowalam wykorzystac ale w zaden sposob nie mogl fotograf zwrocic jego uwagi:no:w koncu sie usmarkal po pachy i tyle:sorry:kazali mi przyjsc nastepnym raze ale nie wiem kiedy:sorry:kiedys robili zdjecia w woolfort ale go zamkneli:baffled:

a my nocka kozmar.do 3 rano placz:no:nawet nurofen nie pomagal:no:dzis widze ze jedynka u gory chyba jest na wierzchu,druga widac ale jeszcze no i dwojka tuz tuz:-)na dole dwojki tez juz praktycznie sa:sorry:5 zebow naraz,biedulinka moja.Nie wiedzialam jak mu pomoc:no:dzis tez jest taki markotny a ja do pracy jutro musze isc i nastepne 2 tyg:-:)-(i tyle po pracy bedzie tylko teraz taki moment:confused:

dobrze ze sloneczko jest piekne to wyjdziemy na spacerek troche jak wstanie:tak:lece sie polozyc moze zdarze sie zdrzemnac:sorry2:

hej,ja na sekunde

wczoraj tylko krew mi pobierali wiec nie wiem jakie wyniki,ale dowiem sie za 2tyg bo mam wizyte u doktorka kontrolna;-)
z mieszkaniem cieeeeeezo:no:nic nie ma,a jak jest to nie ma mozliwosci zeby zabrali lozko,bo my chcemy sofabed:sorry2:a nieumeblowanych malo w ofertach:-(
dzis Nika pol nocy nie spala i sie wiercila,a to piciu a to masowanie nozek i wydziwiala:sorry2:ale M mial na popo wiec postanowilam wyspac sie rano dluuuuugo i byloby wszytsko pieknie gdyby mnie nie zlapalo kilka skurczy lydek pod rzad o godzinie 9,az mi same lzy ciekly!jeden sie skonczyl,zaczal sie drugi.....:wściekła/y:no i wstalam po chwili bo jakbym nie rozchodzila ich to by sie nogdy chyba nie skonczyly:wściekła/y:ale dzis siostrzyczka wpadnie to sie rozluznie przy plotkach:tak:

Kasia,u nas to wszystko puste sie bierze:tak:klopot jest tylko z kuchenka bo nie wzedzie sa:no:ja w poprzednim mialam elektryczna i musielismy kupic:baffled:na szczescie znajomi brali i kupili od nas:sorry: teraz mamy gaza ale bykla wbudowana juz wiec luzik:tak:

A tu sie chwale znow:sorry2:
Zobacz załącznik 119492

jutro do pracy:baffled::baffled:wiec zegnam sie paaaaa kobiety,milego weekendu jak cos.Do mnie przyjedzie kolezanka i mamy sie troche rozerwac ale jak z Konradkiem tak bedzie to nie wiem:baffled:

reklama
oj kwiateczek szkoda mi tego Twojego Konradka :-( Bidulek się tak męczy. Oby te ząbki już jak najszybciej powychodziły to już będzie miał spokój. A stosujesz Bonjela żel? Może to by mu troszkę pomogło.

katarzyna s oj niedobrze z tymi mieszkaniami, oby coś się znalazło :sorry: oj pamiętam też skurcze, jakie miałam w ciąży - okropność.

a u nas pogoda do niczego. śnieg dziś mieliśmy :szok: mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo nie chcę siedzieć w domu kolejny dzień...

Do góry