Heyka :-)
tygrysek, ale mnie rozbawiłaś tymi pomysłami Twojego bąbelka
gusia i mamusia blaneczki gratuluję pracy. Ja też planuję za niedługo coś znaleźć tak na 3, 4 dni w tygodniu.
Widzę, że na wątku świątecznie się już robi :-) Super! Uwielbiam Święta Bożego Narodzenia. Co do wyjazdu do Polski, to my lecimy do kraju, ale po świętach ze względu na wiadomo co - kasę! Nie lecielibyśmy w ogóle w tym roku, ale mój brat się żeni 3-go stycznia, więc lecimy tak naprawdę na wesele :-) Na szczęście bilety zaraz po świętach były o połowę tańsze... Tak czy siak ja też planuję stworzyć miłą, świąteczną atmosferę, a mój m. będzie miał urlop, więc super! Choinkę raczej małą kupię, bo powiem szczerze, że jakoś nie wyobrażam sobie dużej choinki przy moim bąblu. Może za rok będzie duża :-)
Poza tym znaleźliśmy w końcu mieszkanie. Wyprowadzamy się na dniach. Przenosimy się ze wsi do miasta, zobaczymy jak nam się będzie żyło. Mieszkanko fajne i niedrogie :-)
Z Oliwci mały diabełek się robi. Ostatnio np. na siłę się rozpłakuje żeby coś wynegocjować - śmiechu warte
Jak jej się mówi, że czegoś nie wolno, to ona tym bardziej to coś będzie robić. Są też plusy: póki co bardzo fajnie bawi się z innymi dziećmi i super szczęśliwa wtedy jest.
Pozdrawiam wszystkie mamy.