reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka:-)
Katarzyna_s- :-D:-D my wlasnie tez taka dwukolorowa choinke lubimy:-D:-D, ale wiadomo, jak maly podrosnie to pewnie bedzie na niej wieszal wszystko. I bardzo dobrze, o to chodzi.

Co robicie? U nas powolutku do przodu. Oliwier jeszcze drzemie, a ja mam chwilke dla siebie.

reklama
alex- przyznam szczerze,ze pewnie wiekszosc lubi takie wlasnie dwukolorowe,bo nie da sie ukryc,ze sa ladniesze:-DMy mielismy taka tez w zeszlym roku:tak:Ale jakos tak chce zeby bylo tak,jak pamietam z dziecinstwa:tak:Tyle ze mama to akurat niektore bombki to takie po babciach,prababciach ma i tak stylowo jest,a u mnie sie skonczy na zakupie ozdob w Willkinson i Woolworths:-D:-D:-D

Tak, wlasnie mialam zaproponowac, ze willkinson ma duzy wybor ozdob. Tylko ze my mamy wszystko z zeszlego roku, wiec pewnie niewiele dokupimy. A jesli wyjedziemy, to starczy to co jest.

Witam! Ja tez wole dwukolorowa choinke ale czego sie nie robi dla dziecka - przeciez to da niego m byc najwieksza radocha:tak::-) tk wiec w tym roku czesc ozdob bedziemy robic z Dawidkiem sami:-)

Ale ja narazie nie oswietaca o wyjezdzie powinnam myslec bo w sobote o 8 fruuu..lecimy do PL:-) musze zaraz walizke wyciagnac i przeczyscic i zaczac pakowanie zeby juz jutro miec to z glowy...
To prawda - Dawid daje mi niezle nieraz popalic ale te psoty to przeciez cala radosc z dziecinstwa:-D wlasnie dopiero co umylam mu glowe bo nasmarowal ja sobie deserkiem truskawkowym i przyszedl do mnie ze trzeba "myju myju" zrobic:-D...
Milego dnia laseczki!

Mi również podoba się dwukolorowa choinka ale takie to bardziej na ozdobe, a dzieci wolą kolorową sama taką zawsze miałam w dzieciństwie:-)

Witam.
Wtym roku nasze pierwsze swieta z Konradkiem tak wiec nasza choinka bedzie kolorowa.Bedzie nan niej wszystko.Widzialam sliczne ozdoby ale mam juz tyle ze nie wiem czy sie zmieszcza te co mamy.Kolejnych moj mezczyzna nie pochwali:baffled:ale kiedypomysle o moim skarbie...kupilabym wszystko.w tym roku jeszcze nic dosiegnie gorzej bedzie za rok:szok:Zycze milej nocki.;-);-);-)

Ale Tu swiatecznie wszyscy o choinkach mowia heheh A tak apropo Moja choinka bedzie mala bo z moim szkrabem nie dam rady taki lobuziak jest:-)Za to u dziadkow bedzie duuuzia choina to maly sobie porozrabia;-)

Heyka :-)

tygrysek, ale mnie rozbawiłaś tymi pomysłami Twojego bąbelka :-D:-D:-D

gusia i mamusia blaneczki gratuluję pracy. Ja też planuję za niedługo coś znaleźć tak na 3, 4 dni w tygodniu.

Widzę, że na wątku świątecznie się już robi :-) Super! Uwielbiam Święta Bożego Narodzenia. Co do wyjazdu do Polski, to my lecimy do kraju, ale po świętach ze względu na wiadomo co - kasę! Nie lecielibyśmy w ogóle w tym roku, ale mój brat się żeni 3-go stycznia, więc lecimy tak naprawdę na wesele :-) Na szczęście bilety zaraz po świętach były o połowę tańsze... Tak czy siak ja też planuję stworzyć miłą, świąteczną atmosferę, a mój m. będzie miał urlop, więc super! Choinkę raczej małą kupię, bo powiem szczerze, że jakoś nie wyobrażam sobie dużej choinki przy moim bąblu. Może za rok będzie duża :-)
Poza tym znaleźliśmy w końcu mieszkanie. Wyprowadzamy się na dniach. Przenosimy się ze wsi do miasta, zobaczymy jak nam się będzie żyło. Mieszkanko fajne i niedrogie :-)
Z Oliwci mały diabełek się robi. Ostatnio np. na siłę się rozpłakuje żeby coś wynegocjować - śmiechu warte :szok::-D:szok: Jak jej się mówi, że czegoś nie wolno, to ona tym bardziej to coś będzie robić. Są też plusy: póki co bardzo fajnie bawi się z innymi dziećmi i super szczęśliwa wtedy jest.
Pozdrawiam wszystkie mamy.

reklama
Do góry