reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam z rana.No troche sie tu ruszyło.

Mamusia Blaneczki no to gratulacje dla szwagierki tak o ile dobrze pamietam.

Tygrysek ale masz zdolnego synusia.Mnie to troche przeraża,a to dlatego bo moj starszy synek nigdy tak nie robił,ale z tego co widze to ten mlodszy bedize taki jak twój.On juz teraz kombinuje wszedzie.Ma takie pomysły ze czasami nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.

Katarzynka s ja teraz tez zawsze mam dwu kolorowa choinke,ale kiedys tez w domu zawsze mielismy duza i taka kolorową.Super to wygladało no i te bombki z dawnych lat.Mi pewnie tez sie łezka zakreci w oku w wigilie,bo tak sie przyzwyczailam do tych dwoch wigilii.

oj u nas nic nowego,tyle marudzenia płaczu było a tylko jeden ząbek sie przebił,a co to bedzie jak beda szły ten trzonowe.
pa mamuski

reklama
Witam

Daaaaaaaaaaaaaaaawno mnie tu nie było jakos weny brakowało na pisanie a tak szczerze mówiąc to denerwowało mnie czytanie postów z zawartoscia jednego zdania,ale widze ze teraz sie ruszyło wiec pisze;-)

Przede wszystkim witam nowe mamay:tak::tak::tak:

Izaka - a co ty chciałas miec dwoch spokojnych chłopaków ? nie ma tak dobrze kzazdy mi mówił ze jak pierwsze da ci w kosc to drugie bedzie spokojniejsze i na odwrót;-) moja cały czas rozrabia heheh nawet jak spi:cool2::cool2:
Gosia- no to rosnie ci pannica heheh a jak tam stosunki damsko-meskie juz ok:confused:
Syla- heheh a widzisz teraz dopiero zobaczysz jak to jest miec dziecko w domu hahah niom nie smieje sie bo sama nie mam lepiej a z ta przeprowadzka to super oby wam sie dobrze mieszkało:-) nas tez to czeka znów:shocked2::shocked2:
kasia -tak patzre na twoj sówaczek i jak to szybko leci nie dawno mówiła ze jestes w ciazy a tu juz 11 tydzien:szok::szok::szok: jak ten czas leci.......a co do humorów ciążowych to skąs to znam heheh

my dzis idziemy po zakupy swiateczne tzn dokładniej ozdoby ,trzeba kupic teraz bo potem juz nic nie bedzie jak w tamtym roku:cool2: choinke kupilismy wczoraj jedno kolorową lubie dwu ale teraz poki mała jest taka a nie inna nie bede sie wykosztowywała bo pewnie nie raz choinka na podłodze bedzie lezała:baffled:

a swieta spedzamy tu Tesciowa przyjeżdza :szok::szok::szok::szok::szok::szok: cos czuje ze cisnienie bedę miała wysokie przez cały jej pobyt......

ok lece na kawusie i pranie rozwiesic;-)

witam.
Dzis wazylam Konradka,8.1kg:-)zarlok nadal jada w nocy.
MAMUSIA BLANECZKI-gratuluje blizniakow ciociu.Czasem sie zastanawiam czy ja bym dala rade z dwoma urwisami:rolleyes2:
PINKA25-zycze duzo spokoju kiedy przyjedzie tesciowa.Do nas dzis przyjezdza tesc:baffled:bedzie wesolo.
ok uciekam dokonczyc obiad,maly zaraz wstanie.pa

Mamusia Blaneczki-Ja również gratuluje blizniakow fajnie mieć taką dwójke ale pewnie dużo pracy bedzie przy nich bo wszystko trzeba robić razy dwa:-)

Kwiateczek- moja Tesciowa 22 grudnia bedzie a wraca 5 stycznia;-) w porównaniu do ciebie ja sie nie ciesze:no::no::no::no:
Tygrysek- miłego pobyty w polsce;-)

a mnie tak jajnik napierdziela ze zaraz urodze!!!!!!!!!!!!!!!!! wzielam gorącą kompiel na troszke pomogła ale znów sie zaczyna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak sie gdzies przeziebiłam ze nie wiem,czasami to jak babcia sie czuje bo lekko mnie gdzies obwieje i zdycham potem

Oj biedna Ty jestes pinka- duzo zdrowka

Tygrysek- udanego wypoczynku i lekkiego lotu :-):tak:

Mamusia Blaneczki- ode mnie tez gratulacje! :-)

U nas dzis dzien leniwy. Niby na miescie troszke bylismy, ale padalo co chwila, wiec szybko do domku. Ale juz kreci sie ludzi na miescie :szok::szok::szok:, wszyscy zakupy swiateczne juz robia. W sumie nie ma sie co dziwic, to jest zawsze tyle wydatkow, ze rzeczywiscie lepiej rozlozyc te zakupy na 2 miesiace...:tak:

Milego wieczorku:-)

reklama
a moja niunia wlasnie zasneła a ja wcinam lody:tak::tak::tak:i czekam na mojego bo pojechał po autko:tak::tak:

Alex-dzieki zaraz to jajko mi wypadnie:cool2::cool2::cool2:a o której twoj mały zasypia?

Do góry