reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Ale tu cisza zupełna.Co się stało z tym wątkiem.

Ja też juz troche nie pisałam,ale przez ostanie dwa tyg mały daje tak w kosć ze nie mam czasu i siły.Idą mu kolejne zeby no i chodzi taki marudny i nerwowy.Jak narazie przebił mu sie tylko jeden .Ale dziąsła ma popuchniete i czerwone.

Mamusia Blaneczki a u Was co słychać bo Ty też nic nie piszesz co u Was..
My nie jedziemy w tym roku do Pl na świeta.Bylismy w zeszłym roku.No i teraz dwa razy po wakacjach.
A do tego Kolin od stycznia idzie do szkoły i bysmy musieli szybko wracac zaraz po Nowym Roku.

My tez zostajemy,ze wzgledu na ceny biletow.Zeby kupic w rozsadnej cenie to trzeba byloby jechac juz ok 10 grudnia a to wiadomo,ze trzeba wtedy wiecej kasiorki wziasc ze soba:zawstydzona/y:No i pewnie i tak zamkneloby sie razem z prezentami w 1000£:baffled:Wiec z bolem serca,ale zostajemy...Chybaze wygram w euro milion bo zaczelam grac regularnie:-D:-D:-D

Ale sie wkurzylam!Az sie poryczalam!Bo zamowilam ogromniaste zakupy w Tesco i wlasnie przywiezli i 7razy pytam kolesia czy to wszystko,a On ze tak,na 100%!Wiec ja z trzesacymi sie rekoma do miliarda reklamowek w poszukiwaniu mojej ukochanej pizzy do odgrzania(zamowilam 5szt:-D),a tam DUPA!Nie ma pizzy!Ani moich ani innych dla M!!!!!!!!!!!!!A mam taaaaaaaaka ochote na pizze!!!!!!!!!Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
Ta ciaza mnie wykonczy.....
wczoraj poplakalam sie ze smiechu......z wlasnej czkawki:szok:Co czknelam to lzy mi ze smiechu lecialy a M jak na idiotke na mnie patrzyl:-D:-D:-D

reklama
no witam , witam, URLOPOWICZKI :-D

Izka- moja tez ma takie dni ze glowa mala. Osttanio w dodatku musi wszytsko robic zemna w kuchni, czyli myc gary ( stawiam ja na stoleczku , a ja za nia okrakiem )... oczywicie cala mokra, musi ze mna smazyc, robic kanapki, bo inaczej sie bedzie tak darla ze oszalec mozna. Tez jej wychodza 3 zeby i to tak powoli ze szlag mnie trafi.

Kasia- ciaza+humorek to boska sprawa. Ja sie poza tym czujesz kochaniutka ??? A co do tesco ? pech, pech,pech. Niech cie mezus dzies pojedzie i kupi zapas :))) Moj pamietam jezdzil o 23 i szukal dla mnie arbuzow jak mi sie zachcialo :rofl2: To byl szalony okres.

Mama Blaneczki- no wlasnie... pytasz co u nas ? Napisz co u Ciebie kochana :-)

My na swieta tez zostajemy tutaj. Nawet nie wiem czy to z bolem serca... chyba z bolem serca bym musiala wydac kolejna kupe kasy na bilety + prezenty + kasa w kieszen , to nawet nie wiem czy bysmy sie zamkneli w £1000 jak Kasia pisze :(
My w tym roku zapraszamy rodzine hehehe ale i tak nie przyjedzie...bo albo mowia ze kasy nie maja albo szczedzaja...a MY ???? My to przykrywamy sie funtami ;) I tylko slysze- no wy przyjedzcie, albo, no jak to nie bedzie was na swieta ???? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przymierzamy sie do kupna ladnej choinki, dekoracji na swieta. Ale szukalam troszke na necie i wybor na ang stronach jest marny :( za to w USA eeehhhh , tylko ze nie wysylaja za granice :wściekła/y:

Niom uciekam , bo tornado zaraz sie obudzi.

Aha... ostatnio ulubionym zajeciem Nastki jest pojenie misiow, lalek. Jak dostanie butelke to chodzi i je karmi. Szczegolnie przed snem. Zamiast isc spac to ona poi misia hehehehe

Do góry