reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

A gdzie sie trzeba zglosic,zeby sie starac o taki dom lub mieszkanie? No i nie bardzo wiem,jakie sa oplaty za taki domek.Tzn.ze sie nic nie placi tylko oplaty za prad,gaz itd?Slyszalam,ze pozniej ma sie prawo pierwokupu takigo domu lub mieszkania.Nie wiem tez czy dobrze jestem poinformowana,ale podobno tutaj te domki sa w jakis nieciekawych dzielnicach.
Pewnie u was sie inaczej nazywa ale wejdz sobie w google i wpisz- council house in manchester-i cos tam napewno bedzie:-):tak:No i napewno sa oplaty ,my placimy za miesiac 290 f ,malo w porownaniu jak sie placi za wynajem:tak:no i do tego jak wszedzie council tax,woda ale jak masz male dochody to mozesz sie starac o housing benefit:tak:I mozna dostac w porzadnej dzielnicy ,ja tak mam,ale troche czekalam

reklama
Kochaniutkie...powiedzcie mi czy jest cos tam dla maluchow w tym Wacky warehouse..mam na mysli moja mala :-) Jakies pilki w baseniku, czy jakies inne atrakcje ...czy to tylko dla troszke wiekszych. Pytam bo na stronie pisze ze maluchy do 12 m-cy maja wstep wolny wiec nie wiem czy wogole cos dla nich z czego moga korzystac :baffled:

Doris - dziekuje ci serdecznie za wyjasnieja, bede sie teraz zaglebiac w tematyke bo caly dzien mysle o tych przedszkolach :-D

Michaga - czekamy na relacje z jazdy :-) nie watpie ze jestes zachwycona :tak: bo prowadzi sie je swietnie. I prosze ..nowszy model...zadowolona czy wolabys ten starszy ?

No , a teraz prasowanie, prasowanie i jeszcze raz prasowanie.... :dry:

Mala-gorzatko - ja zawsze bede wychwalala WW,bo jest extra i jest miejsce dla maluszkow i wiekszych dzieciaczkow:tak:Warto isc i sprobowac,zwalaszcza ze nic nie tracisz skoro jest za free:tak:;-):-) Sa pileczki i wielkie wypchane zabawki i jakies tam lustra specjalne i wszystko na mieciutkich materacach i ogolnie super!Sprobuj!A jak powiesz gdzie idziesz i kiedy to z checia sie przylaczymy,jak nas zabierzesz:tak::-)

Oooooo Dzieki dziewczyny i ja znalazlam WW w swojej okolicy jak tylko tata Blanci bedzie mial wolne na dniach to juz dzis go uswiadomie ze tam zabierzemy swoja dzidzie nawet nie widzialam ze mam tylko 2 mile do takiej wspanialej atrakcji dla Blanci :tak:;-):-) a u Mnie pisze ze jest albo za 2.50 albo za 3 dla doroslych a dla mlodszych za funciaka i nie czaje tego :dry::baffled:

kurcze spac nie moge mała sie wierci jak nie wiem co posmarowalam jej dziąsła i na chwile spokój ale potem znów popłakuje bidulka:wściekła/y::wściekła/y:moze jak jej te dwa wyjda to na jakis czas bedzie spokuj bo oszaleje!!!!!!!!!!!!

u nas ze socjalami jest masakra daja w takich okolicach ze szkoda gadac na dodatek bez podlogi:-) ogólnie zaniedbane i do remontu wiec wolałam sobie podziekowac;-)

czy ktoras jeszcze oprócz mnie nie spi?

no i z nudow tortów szukam i znalazłam jeszcze taki wózeczek
Piekarnia Cukiernia Biskupin
jest na samym dole jak klikniecie na niego to sie powiekszy;-)
kolorek tylko nie dobrany odpowiednio ale jest bardziej wyrazisty niz ten pierwszy:-)

fajnie jest tak samemu do siebie pisac hehe:-)

Katarzynko_s - no jasne...jesli tylko macie ochote. Chcemy sie wybrac jutro...tatus ma w koncu wole i bedzie dzien dziecka. Moze zabierzesz swojego :-) to mojemu bedzie razniej ;-)

Michaga - mamy nadzieje ze dolaczycie

iiiii .....????

reklama
wpadlam zeby powiedziec ze chyba wypad do takiego centrum zabaw z malym dzieckiem w weekend nie nalezy do najleszpszych pomyslow ze wzgledu na tlok.

Do góry