reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dsc000096iq.jpg

reklama
Malvina!!!Ciesze sie ze wpadlas na forum!!!!Jeszcze raz gratulacje!!!!
Ja wstawiam zdjecia tak!!!:
otwieram zdjecie w paint i je zmniejszam 50%
nastepnie zachowuje je i w opcjach dodatkowych(podczas wysylania odpowiedzi na bb)dolaczam zdjecia i to wszystko.
taka podpowiedz zebys najpierw wkleila zdjecie gdzies do innego folderu bo potem juz nie mozesz powiekszyc, wie,c ja mam i duze i male w innym folderze:)
mam nadzieje ze ci sie przydalam

hi hi Malvinka powodzenia - ja jeszcze sie nie nauczylam  ::)

Anya - no wlasnie okazalo sie ze chyba nie! moj chlopak jest anglikiem i nie jestesmy malzenstwem. No i powiedziano mi, ze maly nie moze miec bryt. paszportu. wyrobilam mu wiec polski. Ale gdy bedziesz cos wiecej wiedziec Anyu to daj znac, ok?

pa pa  :laugh:

Malvina!!!!Sliczne dzzeiciatko!!!!!!!!No jakie ladne czarne wloski i wydaje sie usmiechac Twoje malenstwo. A jak nazwaliscie?

Anya wiesz jak to okreslili: ze obywatelstwo w przypadku par niezameznych dziecko dziedziczy po matce ((????)

MAlvinka - jeszcze raz gratulacje szczesliwa mamao!!!

Malvina-sliczna dzidzia, gratuluje!
Anya-z tego co ja tez sie dowiedzialam to dzidzia mimo ze urodzila sie w Anglii dziedziczy jakby wszystko po mamie, no i obywatelstwo na w naszych przypadkach polskie.
A jak wogole sie macie dziewczyny?Ja mam sie ok a brzucholek rosnie w oczach.
Aha mam takie male pytanie:Czy tutaj tez po porodzier oceniaja maluszka wedlug skali Apgar?
pozdrawiam

reklama
i jeszcze jedno
maja0224vy.jpg

ciekawa jestem jak tam lwica?na pewno juz ze swoim Malenstwem u boku...

moja MAJA JUTRO BEDZIE MIALA TYDZIEN I NAPRAWDE NIE WIEM KIEDY TO ZLECIALO...CZAS TERAZ MA ZUPELNIE INNY WYMIAR ...

Do góry