M
reklama
M
Malvina
Gość
chyba jeszce musze potrenowac...
M
Malvina
Gość
T
Tamarunia
Gość
Malvina!!!Ciesze sie ze wpadlas na forum!!!!Jeszcze raz gratulacje!!!!
Ja wstawiam zdjecia tak!!!:
otwieram zdjecie w paint i je zmniejszam 50%
nastepnie zachowuje je i w opcjach dodatkowych(podczas wysylania odpowiedzi na bb)dolaczam zdjecia i to wszystko.
taka podpowiedz zebys najpierw wkleila zdjecie gdzies do innego folderu bo potem juz nie mozesz powiekszyc, wie,c ja mam i duze i male w innym folderze
mam nadzieje ze ci sie przydalam
Ja wstawiam zdjecia tak!!!:
otwieram zdjecie w paint i je zmniejszam 50%
nastepnie zachowuje je i w opcjach dodatkowych(podczas wysylania odpowiedzi na bb)dolaczam zdjecia i to wszystko.
taka podpowiedz zebys najpierw wkleila zdjecie gdzies do innego folderu bo potem juz nie mozesz powiekszyc, wie,c ja mam i duze i male w innym folderze
mam nadzieje ze ci sie przydalam
B
Beta
Gość
hi hi Malvinka powodzenia - ja jeszcze sie nie nauczylam :
Anya - no wlasnie okazalo sie ze chyba nie! moj chlopak jest anglikiem i nie jestesmy malzenstwem. No i powiedziano mi, ze maly nie moze miec bryt. paszportu. wyrobilam mu wiec polski. Ale gdy bedziesz cos wiecej wiedziec Anyu to daj znac, ok?
pa pa :laugh:
Anya - no wlasnie okazalo sie ze chyba nie! moj chlopak jest anglikiem i nie jestesmy malzenstwem. No i powiedziano mi, ze maly nie moze miec bryt. paszportu. wyrobilam mu wiec polski. Ale gdy bedziesz cos wiecej wiedziec Anyu to daj znac, ok?
pa pa :laugh:
T
Tamarunia
Gość
Malvina!!!!Sliczne dzzeiciatko!!!!!!!!No jakie ladne czarne wloski i wydaje sie usmiechac Twoje malenstwo. A jak nazwaliscie?
B
Beta
Gość
Anya wiesz jak to okreslili: ze obywatelstwo w przypadku par niezameznych dziecko dziedziczy po matce ((????)
MAlvinka - jeszcze raz gratulacje szczesliwa mamao!!!
MAlvinka - jeszcze raz gratulacje szczesliwa mamao!!!
I
izusia
Gość
Malvina-sliczna dzidzia, gratuluje!
Anya-z tego co ja tez sie dowiedzialam to dzidzia mimo ze urodzila sie w Anglii dziedziczy jakby wszystko po mamie, no i obywatelstwo na w naszych przypadkach polskie.
A jak wogole sie macie dziewczyny?Ja mam sie ok a brzucholek rosnie w oczach.
Aha mam takie male pytanie:Czy tutaj tez po porodzier oceniaja maluszka wedlug skali Apgar?
pozdrawiam
Anya-z tego co ja tez sie dowiedzialam to dzidzia mimo ze urodzila sie w Anglii dziedziczy jakby wszystko po mamie, no i obywatelstwo na w naszych przypadkach polskie.
A jak wogole sie macie dziewczyny?Ja mam sie ok a brzucholek rosnie w oczach.
Aha mam takie male pytanie:Czy tutaj tez po porodzier oceniaja maluszka wedlug skali Apgar?
pozdrawiam
M
Malvina
Gość
dziekuje dziewczyny! oto nastepne zdjecia
to zdjecie jest zrobione dobe po narodzinach Majuni
a nastepne 3 dni pozniej:
to zdjecie jest zrobione dobe po narodzinach Majuni

a nastepne 3 dni pozniej:

reklama
M
Malvina
Gość
i jeszcze jedno
ciekawa jestem jak tam lwica?na pewno juz ze swoim Malenstwem u boku...
moja MAJA JUTRO BEDZIE MIALA TYDZIEN I NAPRAWDE NIE WIEM KIEDY TO ZLECIALO...CZAS TERAZ MA ZUPELNIE INNY WYMIAR ...

ciekawa jestem jak tam lwica?na pewno juz ze swoim Malenstwem u boku...
moja MAJA JUTRO BEDZIE MIALA TYDZIEN I NAPRAWDE NIE WIEM KIEDY TO ZLECIALO...CZAS TERAZ MA ZUPELNIE INNY WYMIAR ...
Podziel się: