reklama
Bibiana
Fanka BB :)
witam was mamuśki ja również jestem z tychów,ale mieszkam tu od roku,a do ginekologa to też chodziłam do dr.Janika ale na czarnieckiego,z kasy chorych i naprawde dobry ginekolog.
coś tu pusto u was:-)
ja jestem mamusią 3 miesięcznego Filipka.wczoraj mieliśmy chrzciny i synuś był bardzo grzeczny,a bałam się żeby nie było koncertu hihi ale wszystko poszło dobrze.
elka jola gratuluje fasoleczek:-)
coś tu pusto u was:-)
ja jestem mamusią 3 miesięcznego Filipka.wczoraj mieliśmy chrzciny i synuś był bardzo grzeczny,a bałam się żeby nie było koncertu hihi ale wszystko poszło dobrze.
elka jola gratuluje fasoleczek:-)
Bibiana
ja rodziłam w mikołowie i przyznam szczerze,że drugi raz też bym tam rodziła,położne są fajne i lekarze też,a dodam że nie było tam mojego prowdzącego bo on nie pracuje w szpitalu a i tak mialam się fajnie,lekarze sami przychodzili i pytali o samopoczucie,a w tychach byłam na usg bioderek i jak zobaczyłam ten szpital to się przeraziłam,jest taki okropny:-( i wogóle personel nie miły...
ee to fajnie się będziesz miała,córa będzie pomagać przy dzidzi:-):-)
ee to fajnie się będziesz miała,córa będzie pomagać przy dzidzi:-):-)
No właśnie chciałam uzyskać informacje dot. Tychów. Opinie są różne. Teraz rodziła koleżanka ale na Łopianowej w Katowicach a szwagierka na Ligocie.
Ja jednak Tychy. Informacje mam tak z przed 1,5 roku bo tak rodziły koleżanki nie narzekały nawet. Zobaczymy.
Ja jednak Tychy. Informacje mam tak z przed 1,5 roku bo tak rodziły koleżanki nie narzekały nawet. Zobaczymy.
Bibiana
jola ja tam nie wiem,nie rodziłam ale jak leżałam w mikołowie to było dużo osób z tychów...
a jak myślisz będzie córa czy syn???bo chyba na usg jeszcze nie widac??ja się w 22 tyg dowiedziałam,że syn.ale i tak wiedziałam,bo miałam sen,że na usg widać siusiaczka:-)
a jak myślisz będzie córa czy syn???bo chyba na usg jeszcze nie widac??ja się w 22 tyg dowiedziałam,że syn.ale i tak wiedziałam,bo miałam sen,że na usg widać siusiaczka:-)
Nie wiem. Wczoraj byłam u lekarza ale jeszcze nie powiedział co. Może 05.05 jadę do Mysłowic na powtórne penat. to wtedy mi powiedzą. Narazie mam dużo leżeć odpoczywać bo z dzidzią wszystko oki ale ze mną nie za bardzo. Szyjka macicy niby ok twarta zamknięta ale dzidzia nisko położona. No i mam mięśniaka zaraz pod łożyskiem. Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok
reklama