reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z Tychów i okolic :)

dziewczynki zapraszam zapraszam dostaniecie gifta i kupon rabatowy na otwarciu salonu

anulkaa jak córcia, Twoja kruszynka ?? martwisz sie pewnie biedulko co? :-(

reklama
Witajcie
my na nogach od 5.30 :szok:byłam już z Wiki na badaniach znowu się upłakała :rofl2: po południu będą wyniki
Jeszcze pediatra nie chciała mi wypisać skierowania na te badania bo niby kardiolog to powinien zrobić rany kiedy ta nasza wróci bo w tym ośrodku to szału idzie dostać....dziś miałam badania zrobić najpóźniej a kardiolog w Katowicach i tylko w poniedziałki przyjmuje ehhh to jest NFZ!!
poszłabym prywatnie ale za dużo to wszystko kosztuje żeby jeszcze za pediatre i tyle badań płacić :-p

witajcie! co tu tak cichutko? byłam u mojej lekarki rodzinnej i przebadała mnie ogólnie tj. ekg, ciśnienie,osłuchała i dostałam skierowanie do żylnego bo mam początki żylaków :-( a badania krwi są ok i mogę mieć mało płytek bo to podobno częste w ciązy
yes2.gif
jakoś ostatnio jestem tak zalatana że was strasznie zaniedbuję:-( ale mam nadzieję że się poprawi niedługo! bershka a jak tam salon?anula a jak wiki? miłego dnia kochane :-***

Witajcie
Mnie grypsko rozłożyło :baffled: Przeszczep nam przesuwają cały czas teraz niby mamy mieć 19-ego, oby tylko wypaliło
Nie dość ze tyle płacić trzeba to jeszcze co chwile przekładają....
Annaoj co u Was?? Bershka kiedy fryzurke robimy ? ;-)

witajcie dziewczynki

zabiegana jestem wybaczcie ale wkrótce bede miec wiecej czasu dla Was obiecuje

anuula ja cały czas Wam kibicuje...jeszcze troche i bedziecie miec wszystko za sobą

co do salonu to oficjalne otwarcie jest we czwartek 13 października...zapraszam na ciasto i szampana :-) a zreszta wkleje Wam zdjecie salonu ...jeszcze przed układaniem kosmetyków

aaa w dniu otwarcie super promocje...mam juz zapisy wiec jak co to przybiegajcie.....

Uploaded with ImageShack.us

hej dziewczyny
mam ostanio straszny młyn, w ogóle czasu na nic, mój B jeszcze był teraz 3 dni na szkoleniu w Warszawie, więc słomiana wdowa byłam.
Anulaa trzymam kciuki, obyście to już miały za sobą.
Ja idę z Alicją do kardiologa, staram się spokojnie podchodzić, bo ponoć mój mąż też miał szmery jak był taki mały, no i wiele dzieci ma, ale w pełni spokojna będę jak usłyszę od lekarza, że to nic poważnego.
Bershka ale super, ja teraz nie przyjde, bo mam @, a wtedy ponoć się nie podcina włosy, ale w przyszłym tygodniu bardzo bym chciała, oczywiście pod warunkiem, że do samej szefowej;-). poproszę adres na priv i jeśli w przyszłym tygodniu powiedzmy w środe by Ci pasowało to ja chętnie po pracy, bo już mam taką grzywę:szok: tylko proszę mi obiecać, że na długość mnie oszczędzisz, bo większość mnie w krótkich włosach 'widzi", ale ja sama wolę się w dłuższych
ależ się rozpisałam, znikam pracować.

Anaoj jestem stara wróżka czarodziejka i mowie Ci ze córeczka jest zdrowa!! Masz tak myslec...

Kochana z okresem to z farbowanien ale z obcieciem ;-) w srode nie ma sprawy... Jestem na salonie zapraszam tylko napisz godzinę która Ci odpowiada. Nie zetne Ci duzo wlosow;-) tyci tyci:-)

Salon madame ul Rynek 14 koło kosciola Marii Magdaleny

Jutro otwarcie mam juz kilka klientek zapisanych na jutro
Kazdy przychodzi z ciekawości chyba bo nowy salon i juz zapisy??

Buziaczki

reklama
witajcie dziewczynki

zabiegana jestem wybaczcie ale wkrótce bede miec wiecej czasu dla Was obiecuje

anuula ja cały czas Wam kibicuje...jeszcze troche i bedziecie miec wszystko za sobą

co do salonu to oficjalne otwarcie jest we czwartek 13 października...zapraszam na ciasto i szampana :-) a zreszta wkleje Wam zdjecie salonu ...jeszcze przed układaniem kosmetyków

aaa w dniu otwarcie super promocje...mam juz zapisy wiec jak co to przybiegajcie.....

Uploaded with ImageShack.us

piękny salon
a gdzie to dokładnie??

Do góry