reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witajcie :-)

Annaoj ja też kiedyś zgubiłam swojego kolczyka którego dostałam od M jak się poznaliśmy, szlak mnie chciał trafić jak myślałam ile dla mnie znaczą ale znalazł się po tygodniu jak brałam pościel do prania w środku był ... :-)
Drugim razem Amelka zgubiła na podwórku i sąsiad go znalazł u nas przy garażu :-)
Oby więcej takich przypadków nie było ....

A ja dziś obiecałam córkom od koleżanki że całą niedziele spędzą z ciocią więc będe mieć dziś domowe przedszkole :-) Mój się śmieje ze mnie ze muszę się odmawiać nauczyć czasem :-D chyba nie chodzi mu o dzieci które uwielbiam prędzej jemu bym mogła odmówić :-D;-)

reklama
witam niedzielnie
Kolczyk znaleziony. Był u Alicji w pokoju, gdzie w ogóle nie szukałam, bo nie zarejestrowałam, żeby tam wchodziła.
Dzisiaj nam się ciekawie dzień zaczął. Nie wiem co Igora napadło, ale powylewał do toalety moje kosmetyki, podkłady, lakiery do paznokci, kremy, tak z każdego po trochu. Toaleta ledwo się domyć dała, a on sam nie wie czemu, to taki eksperyment miał być, tylko jakoś celu nie potrafił sprecyzować.
Byliśmy obydwoje tacy wściekli, ja o kosmetyki, które wiadomo kosztują, B o toaletę, która wyglądała, że nie będzie się dała domyć, że Młodego na podwórko wyrzuciłam, co by nas nie poniosło.
I ma zakaz korzystania z łazienki u góry, ma schodzić na dół.
Dzisiaj znajomi na grilla wpadają, kto wie czy to już ostatni w tym roku nie będzie.
Anula podziwiam, skąd Ty siły bierzesz. Do nas czasami sąsiedzi wpadają, raczej po ogródku buszują, ale ile hałasu narobią, szok.
uciekam robić sałatkę

Annaoj może jak to facet nie mógł patrzeć już na sterte kosmetyków i chciał Ci "pomóc" ;-):-D

Ja dopiero siadłam nogi wchodzą mi do ....
wink2.gif

Narobiłam się nalatałam i za to uśmiałam kochane te dzieci... to najlepszy wiek gdzie dziecko nie przemyśli powie lub myśli że mówi coś mądrego :-D
Annaoj siły to ja zawsze mam ;-)nawet jeśli nie mam to i tak robie i nie narzekam ;-) Dziewczynki cały czas proszą mame czy mogą do mnie jechać a one takie kochane ze nie potrafie odmówić..
No i druga strona kiedy je biore wychodze na jakiś czas z Amelką więc ona też zadowolona ;-)
Zawsze są jakieś plusy ... od jutra robie badania Wiki do operacjii więc przydało mi się trochę czegoś innego bo czekają mnie 2 baaardzo stresujące tygodnie :baffled:
Rano jedziemy do szpitala żeby krew pobrali a na samą myśl o ostatnim razie już mi słabo :confused2:

Witajcie,
wróciłam do świata żywych oby taki dzień jak wczoraj się nie powtórzył, normalnie masakra jakaś ....
Ja nie chce jesieni i zimy :eek:

U mnie tez masakra juz dostałam angine w ta pogodę jesienna
Dostałam dwa opakowania antybiotyku zinnatu! Gardło boli masakra kości mięśnie dają czadu
Ponoc mam bakteryjna wiec jest szansa ze chłopców nie zarazę
A tu tyle roboty przy salonie a ja rozłożona w łóżku

A poza tym co u Was? Zeberka jak sie czujesz??

Hejka
Niestety wczoraj miałam kolejny dzień spędzony w łóżku, nie mam już sił do tego wszystkiego...
Zadzwonili do mnie z kliniki gdzie ma być operowała ze anestezjolog nie zgadza się na operacje źle jej wyszły wyniki,echo serca wyszło źle :wściekła/y:
Jak nie urok to ....... a myślałam że już gorzej być nie może....
Robie dziś gołąbki kazałam mojemu kupić dwie kapusty co bym miała zajęcie cały dzień bo inaczej na łeb dostane :wściekła/y:

hejka
co za pogoda, ja chce pod kocyk z książką
Alicja po szcepieniu zakatarzona. Ciekawe jak długo tym razem będzie się katar ciągnął, ostatnio 2 tygodnie walczyłyśmy.
Igor idzie dzisiaj z b na mecz, mam nadzieje, że pseudokibiców nie będzie.
Anulaa to co teraz? Szczerze mówiąc nie ma pojęcia co robią w takich sytuacjach. tzrymam ckiuki, zeby było dobrze.
Bershka zdrówka życzę. Ja w czerwcu w końcu wyciełam migdałki i sama nie wiem czemu tak długo z tym czekałam, ale ja miałam anginy praktycznie co 2 miesiące, a czasm jeszcze cześciej.
Zeberka odezwij się
uciekam

Annaoj ja Kochana w wieku 3lat miałam migdal wycinany
Miałam spokój i mało kiedy chorowalam a tu w tym roku juz drugi raz poważna angina az uszy bolą ale antybiotyk działa na szczescie

Zdrowia kochane....

reklama
Anulaa no kurka ale pech.... Kiedy podejście ponowne?? Licho nie spi
Moja chrzesnica 2,5l miała podejście do zabiegu przepuchliny pepkowej i tez sie znów rozchorowala... Zawsze dwa dni przed zabiegiem... A juz pepuszek ma coraz większy bidula

Do góry