reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witam i ja :-)w końcu doszłam do siebie po weekendzie :-)
wczoraj byliśmy w Nibylandii a potem grila robiliśmy i tak to się wszystko rozkręciło że do dziś nie mogłam dojść do siebie...
Rano zawiozłam dziewczynki mamie i mam tylko Amelke przez tydzień :-D
Jutro zabieram Amelke i dzieci od koleżanki moje ukochane żabki i jedziemy do Nibylandi znowu a co niech się nacieszą troszke ;-)

Annaoj a Ty gdzie do szkoły posyłasz??

reklama
Nibylandia jest super ale do południa pozniej to masakra! Tylko sie wkurzam na inne dzieci a to niedobrze

A Ja latam z wywieszonym ozorkiem ale juz blizej niz dalej ;-)

hejka
Ja się wczoraj dowiedziałam, że w październiku mam imprezkę z pracy, zwykle się super bawię, więc bardzo się cieszę.
Bershka mam nadzieje, że do tego czasu będę sobie mogła fryzurkę u Ciebie zrobić.
Ja jeszcze nie zdecydowałam, albo ELEMENTARZ albo w Kamionce. Zależy ile dzieci będzie w klasie u nas. Szczerze mówiąc troszkę się boje tego pójścia do szkoły. Moje dziecko jest bardzo intensywne;-)

Witajcie
Annaoj ja też sobie tej szkoły nie wyobrażam szczerze to mam nadzieję jakąś że jeszcze nie będzie przymusowa ;-) a jeśli chodzi o szkołe to na pewno będe patrzeć na to czy jest tam też gimnazjum czy tylko podstawówka jakoś przerażają mnie dzieci z gimnazjum z takimi maluszkami
Bershka wczoraj były tam urodzinki dwójki chłopców ale wcale nie było tak źle ja tam siadam a małe latają przecież nie bede za nimi latała zresztą nawet nie ma gdzie zbytnio ;-)

hejka
My do nibylandii we wtorek się wybieramy, bo Igor dostał zaproszenie na urodziny.
Mój Igor woli RURAPARK. Tam też miał urodziny, bo tak sobie zażyczył.
Mnie czeka pracowita sobota, wysłałam B na giełde po pomidorki i będę ketchupy i przeciery robić. A jeszcze do sklepu po prezent muszę skoczyć. W ogóle ten tydzień cały mam taki robotny, codziennie coś i przyszły też się tak zapowiada:baffled:
uciekam pracować

Witam

Anula Twoje juz same latają a ja z moim dwuletkiem moge pomarzyć :-D

A gdzie jest ten rurapark????

Jutro wyjezdzamy na slub za Poznań ... 6h w aucie! Damy rade
Biore starszego, młodszy zostaje z mama 3 dni:-( chlipppp

Za to salon w srode i czwartek jest bielony a potem tylko same przyjemności czyli sprowadzanie z hurtowni mebli i urządzenie.. Moze do 2 tyg sie wyrobimy;-)

Dzień dobry
Bershka zależy kto Niki i Amelka biegają same natomiast Wiki lata ale za mamy nogą ;-):-D
Udanej zabawy :-) i szerokiej drogi ;-)

Annaoj podziwiam za wyroby mnie się nie chce z takich rzeczy nic robić teraz tyle tego na rynku, że .... ;-)

A my wczoraj byłyśmy u fryzjera z Amelką potem ją rozbolał ząb i wieczorem musiałam dentyste odwiedzić :eek: Wieczorem Amelka tak tęskniła za siostrami że myślałam że pojade w nocy po nie :szok: nie sądziłam, że rozłąka dla niej będzie taka cieżka
Smaki mnie wzięły na żurek więc gotuje golonko mojemu :-) i laba pół dnia nie ruszam się nigdzie :-)

Bershka musisz, bo na moją imprezę robie sobie włoski u Ciebie;-)
RURAPARK jest koło Wesołego Miasteczka.
Dobrej zabawy na weselu.
Ketchupy i przeciery to jedyne co zaprawiam, z reszty "okradam" mamę i teściową.
Rozpogadza się na szczęście, więc jest szansa na fajną pogodę w weekend.
uciekam

hej! ja z przetworów to tylko kompoty i buraczki robię bo nic więcej mi się nie chce! bershka udanego weselowania:tak: ja byłam na weselu w czerwcu i w lipcu i na razie mam dość takich imprez :-D

reklama
Do góry