reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witajcie :-)
ja u brata mam też małe więc jakoś stale widzę noworodki i jakoś na razie mi się nie chce ale kto wie tak za 5 lat....
Trzeba też myślec o wychowaniu a 3 dzieci to wydatki .... widzę teraz a co będzie potem.... jeszcze z 3 babami :-D

Ja się wzięłam na rogaliki drożdżowe bo Amelka sobie zażyczyła ;-) także zapraszam cieplutkie :-)

reklama
no tak wydatków pewnie będę mieć w przyszłości masę ...ale na razie dla bobasa wszystko mam po mojej dwójce a trzeba będzie kupić tylko kosmetyki i kilka drobiazgów...a dla moich starszaków też nie mam problemu z ciuchami bo szwagierka mi podrzuca i koleżanka a jak trzeba coś nowego to są dziadkowie i odpada im problem z kupnem prezentu bo zawsze im coś podpowiem bo okazji mają pełno-urodziny ,święta,mikołaj,dzień dziecka itd:-) i do obkupownia wnuków mają duże chęci więc czemu nie skorzystać?

Witajcie :-)
no i skończyła się laba :-D
ahh jaka moja zadowolona leciała do przedszkola kurcze przyszły rok do szkoły matulu jak ten czas leci :-D

a mój wczoraj do 1 klasy powędrował:-) matko ja się stresowałam bardziej od niego:-D a plecak jaki miał dziś ciężki! ale na szczęście część rzeczy będą zostawiać w półkach w szkole a pani kazała kupić jeszcze jakieś "liczmany" a ja nie mam pojęcia co to takiego ani gdzie to kupić:zawstydzona/y: miłego dnia :-*

Zeberka to chyba chodzi o takie znaki z liczbami na mój blond rozum bynajmniej :-D
Moja w przyszłym roku już musi iść jako pierwszy rocznik ale wcale ten pomysł mi się nie podoba... po co skracać dzieciom dzieciństwo :rofl2:

Bershka, Annaoj żyjecie???

hejka

Mój Igor też za rok do szkoły, Anula gdzie posyłasz swoją?
Zeberka a Córcia do przedszkola?
Jak dobrze, że dzisiaj piatek i jeszcze, żeby pogoda była przez weekend. My jutro do Żywca wybywamy, wieczorkiem ognisko planujemy. W niedziele chce męża na zakupy wyciągnąć, zobaczymy jak mi pójdzie.
znikam pracować

Annaoj obok szpitala na Waryńskiego ale nie wiem jaki to nr szkoły ;-) bo tu mam najbliżej ;-)
Co do pogody to zapowiadają ostatni ładny weekend też bym gdzieś wybyła ... w niedziele jedziemy z dziećmi do Figlarni a tak to czas wolny jak na razie ;-)

Anula jestem jestem ale z moim czasem ostatni cieżko
Moj 6 latek jako ostatni rocznik miał prawo wyboru czy szkoła czy przedszkole wiec wybrałam przedszkole :-) mniejszy juz musi mykac od 6 lat niestety :-/
Na szczescie szkole mam za ulica 2 min na nogach wiec luzik i jest bez gimnazjum od 1-6 klasy

Miłego byczenia w Żywcu... Ja sie tak dobrze nie mam:-D ale za to w Piatek jedziemy na weselicho do poznańskiego ... Kubus moj 2 latek bedzie 3 dni z mama sam !!!! Juz mam pietra

Ostatnia edycja:
witajcie sobotniowo :-D jakiś nowy wyraz wymyśliłam:-D te liczmany to patyczki do liczenia:-D a moja córa dopiero za rok do zerówki teraz niech jeszcze ze mną sobie w domku odpoczywa:tak:

reklama
witam poniedziałkowo
W Żywcu nawet fajnie, co prawda mój B cały czas zajęty, bo malowanie, ale dzieciaki zadowolone, więc fajnie.
Wczoraj byłam na mega zakupach, takich przed sezonem jesienno-zimowym. Byłam w moim ulubionym sklepie z butami i 3 pary sobie kupiłam:zawstydzona/y:
A dzisiaj do pracy trzba było i mój Igor pierwszy raz na piłkę, udało nam się go zapisać, ciekawa jestem jak będzie.
uciekam

Do góry