reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Cześć dziewczyny! ale jestem podekscytowana-widziałam dziś moje maleństwo!!! w ilości sztuk jeden :-)i słyszałam serducho:-) mam już kartę ciąży i skierowanie na badanie moczu i krwi i termin następnej wizyty mam na 16.09 aha i dostałam luteinę na ten mój ból brzucha i mam już L4 a po co wy do warszawy jedziecie?

reklama
Witajcie
Zeberka super:-)fajne uczucie :-) tylko szkoda ze ta ilość szt pojedyńcza :-D;-)
Ja dziś skaczę z radości bo mamy zgode na przeszczep i termin na 29 września ;-) więc tylko pozostaje nam uzbieranie tych 12 tys i jedziemy nawet nie macie pojęcia jak się cieszę że to będzie już za mną :-):-):-)

Witajcie

Zeberka gratuluje... Cieszę sie ze wszystko dobrze z dzidzią i tak zostanie juz do końca

Anula wkrótce bedziecie miały ten przeszczep za sobą i zapomnicie raz na zawsze o szpitalach

U mnie tez ok
Weekend spędzamy rodzinnie. Opaleni po 2 dniach:-) mordki sie świeca a dzis jakos pochmurno jest

Miłej niedzieli

Witajcie :-)
My po imprezie dochodzimy do siebie poszaleliśmy troszkę i pożartowaliśmy z Sebastianem z W11 mała wniebowzięta bo już wujkiem dla niej został :-D
Tata dziś na mecz jedzie a mama myśli co tu robić bo sprzątać cąła niedziele nie wypada :-D Dziewczyny dalej u mamy więc ja mam tylko Wiki ;-)

hej wszystkim

melduję się po powrocie, opalona i dzisiaj już tryskająca energią, na koniec dopadł mnie "bakcyl bułgarski" i dopiero od południa się dobrze czuję.
Bershka kiedy otwarcie, bo ja już z długaśną grzywą chodzę. No i oczywiście liczę na obsługą samej szefowej.
Zeberka takie prywatne pytanie zadam, trzecie planowane.
Anulaa odnośnie mireny mam pytanie, orientujesz się jak to jest, gdyby powiedzmy, za rok dwa oszalała i stwierdziła, że chce trzecie dziecko, można tak czy ta wkładka to raczej dla tych co dzieci nie planują.
Idę obrabiać tonę prania.

Ja dziś byłam taka niedobita przez pół dnia dopiero jak mój na mecz pojechał dostałam powera jakiegoś i zaczęłam sprzątać, poprałam jutro będe chyba pół dnia prasować ;-)
Anna oj witaj :-)superrr że się urlopik udał ;-) co do spirali to to samo pytanie mu zadałam:-D nie ma przeszkód co do zajścia w ciąże :-)

Ja przez tą Warszawe o niczym nie myślałam ostatnio nawet Amelce badania kału nie zrobiłam do przedszkola :baffled:

Anaoj no tylko do mnie bez dwóch zdań;-) kochana cały czas przygotowania do otwarcia... Mogłoby juz byc ale pozniej cos poprawiać zamykać salon byłoby nie fer, mało profesjonalne
Chce mieć wszystko zapiete na ostatni guzik... Mysle ze wrzesień i tej daty sie trzymam... Jutro jade na salon bo towar z loreala przyjeżdża... Musze wszystko sprawdzić co do sztuki a jest tego ze hej...

My tez opaleni dzialkowo:-)
Dzis grill u brata wieczorem byl a w ciagu dnia z cała rodzine pojechaliśmy do chorzowskiego wesołego miasteczka... Byłam
tam sama wczesniej z moim 6 letnim Olim ok2 tyg temu i stwierdzam ze jednak sami bawimy sie lepiej niz z cała zgraja:-) co dwie osoby to nie4:-)

Pa

witam! annaoj tak trzecie było jak najbardziej planowane i udało się już w drugim cyklu więc jesteśmy mile zaskoczeni:-) a moje starszaki bardzo się cieszą na rodzeństwo więc radość podwójna:-) no tylko teściom jakoś to nie w smak ale...mam ich w nosie:-D moje mdłości zaczynają słabnąć i mam nadzieję że tak już zostanie;-) a co do prasowania to ja też mam całą górę ale tak mi się nie chce:wściekła/y: a juro przyjeżdżają do nas moi rodzice i zrobimy sobie grila:tak: miłego wieczoru!!!

hejka
ja tak na chwilkę, bo w pracy szał
Na szczęście dzisiaj już czuję się dobrze, bo wczoraj to już myślałam, że mi nie przejdzie i lekarzem się skończy.
Beshka to ja się juz zapisuję, tylko zastrzegam, co bym jako klientka została wysłuchana;-)
Ja myślę, że też bym chciała trzecie, bo tak mi czasem tęskno za takim małym brzdącem, a jak Alicja jeszcze trochę urośnie to już w ogołe. Chcociaż na wywczasch wolałabym, co by Młoda bardziej samodzielna była.
uciekam

reklama
Anaoj :-D bede słuchać ile wlezie:-)
A Ja juz nie tęsknię za pieluchami buntami ;-) moze dlatego ze mam 2 latka w domu
6 latek to juz taki fajny wiek... Jeszcze 4 lata, jeszcze4 lata....:-) dam rade:-)

Do góry