reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

O żesz!:szok: ja nie mam salonu loreala, moze oni maja z góry ustalone ceny:dry:

Ja mam salon partnerski berendowicza z Katowic i jestem zobligiwana do loreala ale nic mi nie narzucają... jedynie co to tam szkolenia mamy i tyle a salon prowadzę po swojemu

Moje młodsze dziecko dzis cos uzarlo na nodze i ma cała stopę opuchnieta :angry:
Nie umie chodzic przez to... A miał jutro iść do zlobka bo musze na salon z rana jechac :dry:

reklama
Witam ale już jestem padnięta:-D zaraz zmykam spać a do płci to chcielibyśmy z mężem syna:-) ale co ma być to będzie byle zdrowe było:tak: bershka a smarowałaś mu czymś tą nogę?

Zeberka tak sobie mysle ze powinnam z nim pójść do jakiegoś alergologa bo skoro po komarze ma takie opuchlizny to co dopiero bedzie po ukaszeniu osy lub pszczoły

Smarowalam mu fenistilem i dawalam wapno i nic to nie dało... Teraz juz ok, samo zeszło

Zeberka a macie córki dwie??
Bershka jeśli nie pobija dziecka z adhd to dam rade ;-) zdarzały się gorsze przypadki ;-)

Co tam u Was dziewczyny ja zaszalałam w ten weekend dwie nocki z rzędu spędziłam na dicho w Kato :szok:aż sama uwierzyć nie mogę :-) ale jak chłopina wyganiał to przeca nie odmówie ;-)
Wczoraj pojechałam z Amelką na żabke w łaziskach poszalała dziewczyna bo przez dziewczynki nigdzie nie chodziliśmy bo te krostki jeszcze mają

anula ja mam syna i córkę i mały problem bo syn chce brata a córa siostrę- i co teraz ?:-D zapisałam się wreszcie do gina na piątek:-)trzymajcie kciuki!!! ależ dziś goooorąco:szok:

reklama
Do góry