reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witam się z poranną kawką i pączusiami ;-)
My wczoraj na paprocanach byliśmy dziewczyny pobiegały Amelka się pochlapała pod fontannami nio muszę przyznać że fajnie te fontanny zrobili ....
szkoda tylko że prysznicem nie lubi głowy spłukiwać ale fontanny i woda z góry jej nie przeszkadzają w niczym wręcz ma raj przy tym :-D

reklama
No wlasnie przeczytałam wczoraj artykuł o tym wodnym placu zabaw..... Ciekawe.. a dla naszego Olisia rozpoczął sie sezon na lodowisku... jeździmy razem typowo amatorsko ale juz tak 2 lata.. W tym roku chce go zapisać do szkółki hokejowej... Zobaczymy czy sie da namówić :-)

A my wczoraj pojechaliśmy na cały dzien do Ustronia... Najpierw do Parku leśnych niespodzianek a potem na Rownice.. Tyle ludzi ze głowa boli

Miłego poniedziałku

też byliśmy w tym Ustroniu w tym roku i 3 lata temu i myślałam że oś może nowe tam będzie i się niestety przeliczyłam...dalej te same bezczelne jelenie i zboczone świnki wietnamki :-D ale polecam park miniatur w Inwałdzie-dzieci tam mają raj tyle atrakcji:tak:

To Prawda zeberka, my tez tam byliśmy jakis czas temu iusmialam sie z M jak odganial jelenia od swojej grillowanej kiełbaski::-) w sumie to nie było w planach Ustronia tylko jechaliśmy przed siebie.. A ze postalismy w korku i odechcialo nam sie dalej jechac zostaliśmy w Ustroniu

Słyszałam o tym parku miniatur.. Moze w tym roku tam sie wybierzemy jeszcze ... Ale do godz poludniowych bo pozniej to masakra

Też musimy się wybrać w tym roku do tego parku :-)chciałąm jeszcze do dino ale jakoś mnie to nie kręci i dzieci też nie bardzo....

My dziś u teściowej byliśmy rany jaka ja zawsze wracam "zadowolona" stamtąd :-Daż sobie redsa machnę ;-)na poprawienie nastroju

A jaka Wikusia moja biedna liszajca ma do tego gorączki dostała w nocy i dreszczy normalne od 2 na nogach spałam dziś aż dwie godziny niecałe ...
cała w krostkach jeszcze ją to swędzi :wściekła/y:
A o naszej mikołowskiej izbie przyjęć się nawet nie wypowiadam w nocy mi powiedzieał lekarz że panikuje bo to pogryzienia przez komary oj jak ja bym mu dziś te"ugryzienia" pokazała :wściekła/y:
Nie rozumie w ogóle po co siedzą Ci lekarze(pediatrzy) skoro nie mają raczej zielonego pojęcia o dziecięcych chorobach :wściekła/y:

Anuula to straszne co piszesz
Lekarzowi ewidentnie nie chciało sie w nocy pracować
Składali przysięgę chyba hipokryta

Jak sie czuje teraz wikusia???

Po południu miała gorączke i słabiutka była zbiłam jej syropem i troszke odżyła
Ale Nikoli już wychodzą krostki i pękają :angry: a w przyszłm tygodniu ją taka droga czeka oby jej przeszło bo nie mam zamiaru na kolejny termin czekać...
Chyba dziś pójde wcześniej spać w razie czego...:tak:

reklama
ojej biedna ta twoja córcia:-( a ci lekarze na ip to chyba wszędzie takie niewyspane ofermy!a teściów to ja mam na co dzień piętro niżej więc wiem że to takie "przyjemne" odwiedziny:-D a burza to faktycznie była masakra! cały ogródek mi pływa....:wściekła/y: miłych snów:happy:

Do góry