reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

reklama
a jeszcze co do bliźniaczek to brat mojej mamy ma bliźniaki , oczywiście byłam zaskoczona ale nigdy nie miałam myśli po co czy jak ja sobie dam rade - to nie w moim stylu ;-) przynajmniej jeden poród mnie ominął

Wiecie co mi pediatra w szpitalu powiedziała ?? że jeszcze nie widziała,tak grzecznego dziecka :-D:-D:-D:-Drozbawiła mnie na całego ale fakt czasami się zachowuje JAK ANIOŁ podkreślam CZASAMI ;-)

Nie wiem z czego ta biegunka nie wiem czy czasem nie z tego że porwała mi rano z półki winogrona niemytego ..
A co do Dyrdy to się nie wypowiadam ;-) o zastępcy ord również bo jestem jego sąsiadką ale chodzę ....troszke dalej ;-)

Hej
ja znowu z pracy piszę:zawstydzona/y:, ale to już ostatnie dni, bo potem 2 tygodnie bez kompa, no chyba że mój mąż weźmie, bo ja swojego nie biorę, musze mieć odwyk.
Jak tam Nikola? Lepiej?
lece popracować, ale jeszcze wpadnę

Hejka,
w nocy wstawałam co chwile żeby jej pupke myć bo ma calusieńką jak ogień :-(
Na razie nie przechodzi nic ... ale dopiero leki dwa razy brała może popołudniu będzie coś lepiej
Jak nie urok to sraczka - dosłownie...

Anulaa znam to skads u nas biegunka była na codzień... W takich przypadkach na dupke sprawdza sie tylko mąka ziemniaczana żeby chronila przed kolejna biegunka pozniej do leczenia sudokrem

Zdrowka zycze

Posypałam mąką bo poszły spać akurat więc założyłam pampersy ..
Troszke zmierzła była bo głodna no ale co zrobie za wiele jeść nie może więc jej picie daje dobrze chociaż że pije te ochydztwa słone ;-)

Sudokremu używam od urodzenia ale na takie odparzenia już nie pomaga niestety
Annaoj ja bym też nie brała na wakacje no chyba że na wieczory jak dzieci spać pójdą i wyjść nie będzie można nigdzie bo ileż można chłopa słuchać :-D;-)

Biedna Twoja córcia, żeby tylko pozostałe nie złapały. Chyba, że to faktycznie po tym winogronie.
szkoda, że tak zimno się zrobiło, bo jak by sobie z gołą pupą polatało to by najlepiej zrobiło.
Jadą tam jeszcze znajomi, będę przez pierwszy tydzień, więc tak całkiem na męża nie będę skzana;-) Mój mąż na codzień dużo pracuję, a jeszcze jakiś czas temu zaczęłam go namawiać, żeby jakiś basen czy coś, co by za kilka lat zawału nie dostał z braku ruchu i tak się rozkręcił, że raz w tygodniu na kosza i raz na piłkę chodzi grać:eek: Chciałam to mam.
Tylko ja nie wiem jak wytrzymam, bo już chyba od bb się trochę uzależniłam:zawstydzona/y:

Ja już też powoli się uzależniam a już na pewno jestem uzależniona od gg :-D
Nio to pierwszy tydzień będzie wesoły ...
Ja też mojego wysyłam ale to leń taki, że .....:no:przed tv najlepszy relaks
Ale z drugiej strony jakby miał jeszcze gdzieś chodzić po pracy a ja siedzieć z dziećmi i zero wyjść to nie ma mowy nie ide na taki układ ;-)

reklama
Witam ;-) ja całe życie mieszkałam w Tychach a od 8 lat mieszkam w okolicach Pszczyny-co miłość robi z człowieka:-) mam 7 letniego syna i 4 letnią córkę i jestem w ciąży:-) może mnie przyjmiecie do waszego grona? strasznie tęsknię za Tychami....

Do góry