reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Zeberka GRATULACJE ;-) pewnie, że przyjmiemy ja akurat nie z Tychów ale z okolic :-)
u mnie miłość napłatała większych figlów bo mieszkałam w małopolsce ;-) zawsze powtarzałam na studiach,że będe mieszkać w Krakowie i nie chciałabym nigdy mieszkać na śląsku ... a teraz nie przeprowadziła bym się stąd :-)

reklama
hejka
Jakaś dzisiaj jestem zakręcona. W racy juz tylko ciałem, bo duchem to już daleko, daleko.
Dzisiaj do mamy na obiad, pierożki z jagodami, mhm... już głodna jestem
No a później wielkie pakowanie.
I opuszcze Was na 2 tygodnie, piszcie dużo co bym miała co nadrabiać;-)
witaj Zeberka, czyli będzie trójeczka, fajnie. Na kiedy masz termin?
znikam coś poklikać służbowo

termin mam na 2 kwietnia czyli jeszcze daleko....:-) jak ja bym zajadła pierogów!!! a jak strasznie mnie mdli....wczoraj przeczytałam bloga malinkaiza-jak ja się poryczałam...nie wyobrażam sobie takiej straty....

Annaoj udanych wakacji :-)
u mnie ostatnio ciągle się coś dzieje na kompa czasu brak ...
Wiki moja zmierzłą od dwóch dni ...dzieci już pojechały chłopina ma wolne więc dziś idę z psiapsiółką na disco :-)muszę podładować akumulatory ;-)

Co tam słychać dziolszki???

Widzę ze sie urlopujecie:-) u mnie z tym kiepsko musze byc na miejscu bo wciąż cos zalatwiam z salonem... Co roku gdzies wybywalismy a teraz ... Moze jak bedzie pogoda to zrobimy wypad nad morze na kilka dni...

Dzis totalny dzien lenia mamy;-)

Pozdrawiam

Anula problem w tym ze moje dzieciaki nie maja paszportów... zawalilam... Do Chorwacji można jechac bez ale jak zatrzyma policja do kontroli moze byc nieciekawie

reklama
Bershka ja bym bez paszportów nie ryzykowała...u mnie też na urlop nie ma co liczyć:wściekła/y: ale przynajmniej wybraliśmy się dziś z dzieciakami na lody:-)

Do góry