K1991
Fanka BB :)
Ja osobiście polecam Redłowo, rodziłam tam w 2021 rokuJeszcze sporo czasu do porodu, ale już chciała bym zasięgnąć informacji gdzie się rodzi najlepiej w Trójmieście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiście polecam Redłowo, rodziłam tam w 2021 rokuJeszcze sporo czasu do porodu, ale już chciała bym zasięgnąć informacji gdzie się rodzi najlepiej w Trójmieście
No właśnie Redłowo mam najbliżej, możesz coś opowiedzieć jak tam jest?Ja osobiście polecam Redłowo, rodziłam tam w 2021 roku
Sale są jednoosobowe, z przydzieloną łazienką, co dla mnie stanowiło duży komfort. Podczas porodu może towarzyszyć wyznaczona przez rodzącą osoba, ze mną był mąż. Co prawda ja miałam bardzo ciężki poród, trwał bardzo długo, ale czułam się zaopiekowana, położna była dla mnie wsparciem. Niestety nie obyło się bez pęknięcia, i tu znowu plus dla szpitala bo lekarz uznał, że konieczne będzie uspanie żeby ładnie wszystko zszyć. Dzięki temu na dzień dzisiejszy nie mam żadnego dyskomfortu. Po przebudzeniu mogl być jeszcze trochę na sali porodowej z dzieckiem. Jedyne o co mogę się przyczepić i było to dla mnie dość smutne na tamten moment to to, że chciałam karmić piersią a nie miałam zupełnie w tym wsparcia personelu. Łatwiej było dać butlę i mieć spokój, ale też ja trafiłam na dni w których akurat nie było doradcy laktacyjnego. Ostatecznie mój niespełna 15 miesięczny syn nadal zasypia przy piersi więc osiągnęłam swój cel. Wiadomo różnie można trafić z personelem ale moje odczucia są jak najbardziej pozytywne.No właśnie Redłowo mam najbliżej, możesz coś opowiedzieć jak tam jest?
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, 6 lat temu jak rodziłam to w Kartuzach i byłam zadowolona z opieki, zresztą mój lekarz prowadzący tam pracowałSale są jednoosobowe, z przydzieloną łazienką, co dla mnie stanowiło duży komfort. Podczas porodu może towarzyszyć wyznaczona przez rodzącą osoba, ze mną był mąż. Co prawda ja miałam bardzo ciężki poród, trwał bardzo długo, ale czułam się zaopiekowana, położna była dla mnie wsparciem. Niestety nie obyło się bez pęknięcia, i tu znowu plus dla szpitala bo lekarz uznał, że konieczne będzie uspanie żeby ładnie wszystko zszyć. Dzięki temu na dzień dzisiejszy nie mam żadnego dyskomfortu. Po przebudzeniu mogl być jeszcze trochę na sali porodowej z dzieckiem. Jedyne o co mogę się przyczepić i było to dla mnie dość smutne na tamten moment to to, że chciałam karmić piersią a nie miałam zupełnie w tym wsparcia personelu. Łatwiej było dać butlę i mieć spokój, ale też ja trafiłam na dni w których akurat nie było doradcy laktacyjnego. Ostatecznie mój niespełna 15 miesięczny syn nadal zasypia przy piersi więc osiągnęłam swój cel. Wiadomo różnie można trafić z personelem ale moje odczucia są jak najbardziej pozytywne.