reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzieki Kunda za komplemencik
martusia_78
Witam laseczki U nas wszystko dobrze. Sandrunia zdrowiutka, a to najwazniejsze bawi sie calymi dniami smieje sie cala buzia na glos, ze az piszczy i krzyczy z radosci Na brzuszku troszke polezy ale szybko sie nudzi juz zaczyna podnosic sie na wyprostowanych raczkach Leniwiec moj nie hcce sie uczyc przekrecac z brzuszka na plecki i odwrotnie ale chyba przyjdzie jeszce na to czas. Bawie sie z nia trzyma jej nozki i raczki i raz na jeden boczek, a raz na drugi i bardzo sie jej to spodobalo smieje sie w nieboglosy i zaczyna sama sie tak krecic a oprocz tego to mamy klopoty z zalozeniem pieluszki bo mostki robi hihi Wazy 7600gr moje malenstwo Pozdrawiam wszystkich
Własnie zobaczyłam że mi się zdjącie Maciusia nie wgrała, ciekawe dlaczego?
spróbuję jeszcze raz.
Kiedy w końcu bedzie wiosna? Bo na tą pogadę to nawet nie ma gdzie wyjsc na spacerek wszędzie tylko kałuże i błoto
spróbuję jeszcze raz.
Kiedy w końcu bedzie wiosna? Bo na tą pogadę to nawet nie ma gdzie wyjsc na spacerek wszędzie tylko kałuże i błoto
martusia_78
kika77 czesc !! wstyd wstyd no ja tez mam taka nadzieje ze to sie zmieni jak tylko fajniej na dworku sie zrobi
reklama
martusia_78
Czesc kukus !!! Milo mi Cie poznac Pozdrawiam i buzi buzi dla Natalci