reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
mammy18 nic sie nie boj to nic strasznego ;D
Ja rodzilam naturalnie i nie bylo tak zle
Ponoc im bardziej o tym sie mysli tym gorzej wiec nie martw sie bedzie dobrze
Trzymam kciuki
Ja rodzilam naturalnie i nie bylo tak zle
Ponoc im bardziej o tym sie mysli tym gorzej wiec nie martw sie bedzie dobrze
Trzymam kciuki
Teraz już mogę napisać, że nie ma się czego bać ;D W trakcie ciąży starałam się myśleć pozytywnie o porodzie, że nie będzie tak źle. No i nie było ! Trwał co prawda dość długo i bolało, ale urodziłam naturalnie i zaraz po porodzie stwierdziłam, że mogę rodzić nastepnie dziecko ;D
Mammy18 Ty juz jestesa mama !! nosisz w sobie juz swoje malenstwo
nie boj sie porodu, ja tez duzo o tym mysle... zaczyna mi to tak szybko teraz leciec, ale uwazam ze trzeba sie nastawic pozytywnie i tylko nie panikowac a reszta pojdzie sama.
Pozdrawiam
nie boj sie porodu, ja tez duzo o tym mysle... zaczyna mi to tak szybko teraz leciec, ale uwazam ze trzeba sie nastawic pozytywnie i tylko nie panikowac a reszta pojdzie sama.
Pozdrawiam
pewnie macie rację, już mam dośc tego gryzienia się. no ale niestety z natury jestem panikarą chcialabym miec juz to wszystko za soba i moc przytulic mojego synka... coraz rzadziej wchodze na forum, bo coraz bardziej boli mnie kregoslup. mam nadzieje, ze po cesarce jakos szybko dojde do siebie i te mniej przyjemne oznaki ciazy ustapia. poki co lece sie poloyc Trzymajcie sie dziewczyny z sosnowca i okolic
reklama