reklama
monika1085
Zaangażowana w BB
Aine ja też proszę o adres!!!
Amelia jak będę miała adres to obczaję jak się dostać do Ani i do Ciebie napiszę.Daj tylko znać o której jedziemy.Ja mieszkam blisko Ani ale niestety na jedynej drodze którą znam w pewnym momencie kończy się chodnik i jest tak wąsko,że nie ma szans przejść tamtędy.
TAK SIĘ CIESZĘ,ŻE JUTRO SPOTKANIE!!!!!!!!!!!
Amelia jak będę miała adres to obczaję jak się dostać do Ani i do Ciebie napiszę.Daj tylko znać o której jedziemy.Ja mieszkam blisko Ani ale niestety na jedynej drodze którą znam w pewnym momencie kończy się chodnik i jest tak wąsko,że nie ma szans przejść tamtędy.
TAK SIĘ CIESZĘ,ŻE JUTRO SPOTKANIE!!!!!!!!!!!
monika1085
Zaangażowana w BB
Dzięki za adres!My jakoś z Wiolą dotrzemy!Bo ode mnie to też blisko jakieś 20 min spacerkiem!
wiesienka123
mama Asi
a ja lecę podszykować sałatkę;-),do juterka;-):-)
Ostatnia edycja:
gosia7267
Fanka BB :)
dziewczyny, komu jeszcze adres? Wiola, Monia, napisalam wlasnie do Was.Gosiu od Olka, wysłałam ci namiary? bo nie pamietam...
Tak dostalam na GG,dzieki.Mam nadzieje,ze dotre,bo jutro mam bardzo ciezki dzien w pracy...Dzis do pozna bylam,a jutro na 7.30.Wiec wybaczcie,ale nie mam czasu nic przygotowac,wiec cos kupie gotowego na lunchu w pracy.Dobrej nocki dziewczatka i do zobaczyska!!!!
Amelia2008
Fanka BB :)
witam
Ja dotre chyba z MONIA musze z 2 godz wczesniej wyjsc ,bo mam instrukcje ale niewiem czy uda nam sie dojsc,bardzo brzuch mnie boli dzisiaj .
Aniu my tak na 14 chyba bysmy byly co ty na to ?
Ja dotre chyba z MONIA musze z 2 godz wczesniej wyjsc ,bo mam instrukcje ale niewiem czy uda nam sie dojsc,bardzo brzuch mnie boli dzisiaj .
Aniu my tak na 14 chyba bysmy byly co ty na to ?
monika1085
Zaangażowana w BB
Aniu dziękujemy za spotkanie,a za bałagan przepraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!Jula padła jak mucha tak jęczała ze zmęczenia,że dałam radę ją tylko wykąpać i zasnęła:-).Mąż mnie zaskoczył wysprzątał na błysk cały dom bo ja rano nie zdążyłam nic zrobić.Jak to miło wrócić do posprzątanego domku i do tego obiadek na talerzu naszykowany:-).
wiesienka sprawdź mi te bilety.please.
emwu Maxiu chyba był bardzo zmęczony,że zasnął....albo powinnam jechać z Wami?!
renni jak Natalka się czuje?szkoda,że Was nie było.
gosia mam nadzieję,że już troszkę odpoczęłaś,szkoda,że Was nie było.
wiesienka sprawdź mi te bilety.please.
emwu Maxiu chyba był bardzo zmęczony,że zasnął....albo powinnam jechać z Wami?!
renni jak Natalka się czuje?szkoda,że Was nie było.
gosia mam nadzieję,że już troszkę odpoczęłaś,szkoda,że Was nie było.
reklama
wiesienka123
mama Asi
ANIA SPOTKANKO SUPER, NAPRAWDE, MAM NADZIEJE ZE MOJ MAZ NIE PRZESZKADZAL ZA BARDZO, ALE NEXT TIME JADE SAMA
Monia - podaj mi swoje gg, albo wyslij sms,
u nas Asia padla w drodze powrotnej i dopiero padla o 9;-),
Renni- mam nadzieje ze juz lepiej z Natalka
Gosia - mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda:-)
Monia - podaj mi swoje gg, albo wyslij sms,
u nas Asia padla w drodze powrotnej i dopiero padla o 9;-),
Renni- mam nadzieje ze juz lepiej z Natalka
Gosia - mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: