reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
AINE- psipsi psipsi psipsi
wiesienka- to ty swiatowa barmanka ,powinnas zostac nonononono ja jeszcze takich drinkow niepilam
wiesienka- to ty swiatowa barmanka ,powinnas zostac nonononono ja jeszcze takich drinkow niepilam
emwu76
Jezu - toz to pijanstwo w bialy dzien sie szykuje.
A ja chcialam samochodem przyjechac.
Jak nie samochodem to jak ja sie tam dostane.
Dziewczynki - ostatnio komunikacja miejska jechalam 3 lata temu normalnie jak jakas wiesniara nie wiem jak sie poruszac autobusami.
Ania - mi tez podaj adres bo ja nie mam. Ostatniu zwinelam cie jak stalas na rogu ;-)
A co do alkoholu to niech kazdy zadba o swoja watrobe . Przeciez Ania nie bedzie tu za sponsora robic. Ona uzycza lokum a reszta my powinnysmy sie zajac.
Tak mi sie wydaje
A ja chcialam samochodem przyjechac.
Jak nie samochodem to jak ja sie tam dostane.
Dziewczynki - ostatnio komunikacja miejska jechalam 3 lata temu normalnie jak jakas wiesniara nie wiem jak sie poruszac autobusami.
Ania - mi tez podaj adres bo ja nie mam. Ostatniu zwinelam cie jak stalas na rogu ;-)
A co do alkoholu to niech kazdy zadba o swoja watrobe . Przeciez Ania nie bedzie tu za sponsora robic. Ona uzycza lokum a reszta my powinnysmy sie zajac.
Tak mi sie wydaje
Amelia2008
emwu- ty auobusem z nami pojedz lub luasem w grupce lepiej hahahaha
aniu -podaj adres bo ja musze popatrzec na mapie gdzie to jest
aniu -podaj adres bo ja musze popatrzec na mapie gdzie to jest
wiesienka123
mama Asi
aine- ta...ja taka zakrecona jestem ale przynajmniej Cie rozbawilam co?
Amelia2008
czesc dziewczyny
ja znow od 6 niespie ,pozatym w nocy pare razy mnie budzi AMELCIA,dobrze ze tesciowa jest to ja wezmie aja sobie chociaz poleze z godzinke.
31Pazdziernika zalatwilam Amelii chrzciny, w PL,i lecimy z Kuba do Polski na dwa tygodnie,i co ::::::wracamy z moja mama juz na stale do opieki nad Amelia aja spruboje znalesc prace .Fajnie bede miala co?!?!!!
mama zuca prace i tu do mnie przylatuje hurra hurra
ja znow od 6 niespie ,pozatym w nocy pare razy mnie budzi AMELCIA,dobrze ze tesciowa jest to ja wezmie aja sobie chociaz poleze z godzinke.
31Pazdziernika zalatwilam Amelii chrzciny, w PL,i lecimy z Kuba do Polski na dwa tygodnie,i co ::::::wracamy z moja mama juz na stale do opieki nad Amelia aja spruboje znalesc prace .Fajnie bede miala co?!?!!!
mama zuca prace i tu do mnie przylatuje hurra hurra
S
sandrulińska
Gość
hej dziewuchy!
dłuuuuugo mnie tu nie było i tęskno normalnie
nam zostały jeszcze 2 pięęęęęękne tygodnie w Polsce
pogoda dopisuje na maksa , ale z tego co wiem w Irlandii też piknie
widzę, że fajne spotkania nas ominą:-(
Antoś zaczyna chyba troszke mówić ostatnio ni z tego ni z owego powiedział wyraznie kilka razy "takie guziczki" ale po tym wyczynie to juz tylko " poka poka " i "kokokoko" hania w jego wieku to już zdaniami mówiła ;-) no nic ale chłopaczki podobno pozniej zaczynają;-)
pozdrawiam Was wszystkie gorąco!
dłuuuuugo mnie tu nie było i tęskno normalnie
nam zostały jeszcze 2 pięęęęęękne tygodnie w Polsce
pogoda dopisuje na maksa , ale z tego co wiem w Irlandii też piknie
widzę, że fajne spotkania nas ominą:-(
Antoś zaczyna chyba troszke mówić ostatnio ni z tego ni z owego powiedział wyraznie kilka razy "takie guziczki" ale po tym wyczynie to juz tylko " poka poka " i "kokokoko" hania w jego wieku to już zdaniami mówiła ;-) no nic ale chłopaczki podobno pozniej zaczynają;-)
pozdrawiam Was wszystkie gorąco!
reklama
Amelia2008
czesc dziewczyny
ijak jutro sie spotykamyyyyy
Aniu ja niewiem jak dojsc do ciebie od luasa??
monia umawiamy sie jakos razem pojdziemy do ani ?czy ty samochodem pojedziesz?
ijak jutro sie spotykamyyyyy
Aniu ja niewiem jak dojsc do ciebie od luasa??
monia umawiamy sie jakos razem pojdziemy do ani ?czy ty samochodem pojedziesz?
Podziel się: