reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Cześć dziewczyny...ja to chyba nigdy się nie ogarnę z pisaniem na tym forum:-( tak rzadko tu zaglądam,że za Wami nie nadążam...Tydzień temu wróciłyśmy z Julą z Polski i teraz próbujemy wrócić do naszej irlandzkiej rzeczywistości bo Jula tak się rozregulowała,że musiała od nowa uczyć się przesypiać noc.
Wyczytałam,że jutro się spotykacie,czy możemy z Julą do Was dołączyć?

reklama
monika1085- pewnie ze mozesz, co prawda ja pisze w swoim imieniu, ale mysle ze dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko temu;-). W koncu im wiecej tym lepiej:tak::-D. O 12 pod glownym wejsciem do parku przy St Steven Green, oby tylko pogoda dopisala widzialam w Tv ze jutro ma padac:-(,
Gosia - w takim razie duzo zdrówka dla OLO:tak:
Olga79 - to ladnie idziesz z ta waga;-):-), oby tak dalej kobitko- wytrwalosci zycze, jak Cie ostatnio widzialam to juz bylo widac ze duzo schudlas, jak sie zobaczymy nastepnym razem to pewnie bedziesz jak przecinak:-);-)
Ja za tydzien o tej porze juz bede spakowana i lece na miesiac do PL, juz jestem w trakcie obmyslania planu jak tu sie ze wszystkim wyrobic, a duzo tego sie nazbieralo:-p:crazy:

Ja oczywiscie tez nie dam rady dotrzec, bo jutro pracuje do 15stej. Buuuu... Ciagle mnie omijaja wyjscia i kawki, bo jak nie katar to praca albo jakies inne zgagi cholerne :-(

Wielkie czesc dla wszystkich nowych Mam i Dzieciaczkow! :tak:

Emwu Max jest absolutnie fantastyczny, a wyparwy na basen pozazdroscilam i tez planujemy sie wybrac. Franek chyba oszaleje ze szczescia :-D

Aine jestes swietna! Zdjecia ktore zrobilas Emwu sa rewelacyjne (bo i modelka piekna :tak:). Robisz zapisy na sesje?:-)

Bawcie sie dobrze jutro!
Wielkie buziaki!

witam,
monika1085-pewnie ze mozesz dolaczyc ,wiecej dziewczyn zawsze lepiej ,odrazu poznamy nowa mame

spotykamy sie o 12 tak jak wiesienka napisala

wiesienka-
ja juz w niedziele lece do polski ,i juz dzisiaj musze znow jakies drobiagi irlandzkie pokupowac jeszcze,ajuz w poniedizalek wyslalam paczke z prezentami do pl miala ponad 23kg
mialysmy pojsc jeszcze do tej pani w centrum ktora pomaga z dokumentami ,moze wczesniej sie spotkamy albo po spotkanku pojdziemy co ty na to ?
olga79- podziwiam cie za twoja silna wole pieknie minus 10kg to ladnie ,teraz waga stanie na jakis czas pewnie.ja jak w kwietniu wroce z polski to tez sie ostro zabieram za odchudzanie

gosiu- wspolczuje ci i trzymam kciuki zeby olo szybko wyzdrowial

Dziewczyny!Bardzo bylo mi milo poznac Was wszystkie.Maciusiowi rowniez(chociaz nie do konca byl milutki ha ha i nie pozwolil mamie na rozmowy).Przepraszam za angielskie wyjscie i mam nadzieje,ze Gosia pozegnala Was w moim imieniu.Mam nadzieje,ze przy nastepnym spotkaniu bedziemy mogli zostac dluzej.Pozdrawiam

Ja dopiero teraz mam chwile żeby coś skrobnąć. Uważam, ze spotkanie było super i oby więcej takich:tak::laugh2:. Moje dziecko jak wróciłyśmy do domu spało jeszcze troche, a teraz tez juz smacznie spi. W autobusie podziwiała wszystko przez okno a jak tylko wysiadłyśmy to klap i spanie:-D. Ja juz z Amelia 2008 zyjemy wylotem do PL, tak wiec nie bedzie nas przez m-c ale piszcie będziemy sie udzielać z PL-przynajmniej postaram sie nie wiem jak to będzie z dostępem do neta:-(
Ewa72 - nie martw sie Kochana Twoj Macius jeszcze bedzie towarzyski :-D Teraz prawie same kobitki oprocz Maxa i chyba stwierdzil ze jeszcze za wczesnie na randki:laugh2:

reklama
Do góry