reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
zesc dziwczynki :)
Melduje ,ze paznokcie zrobione , hi hi hi
Ja tez sie ciesze ze spotkania. Fajnie tak pospacerowac z innymi mamami i jak czas szybk zlecial. I milo bylo Was poznac dziewczyny.
Mam ndzieje ,ze nastepnym razem bedziemy mialy leposza pogode to moze nawet jakies zdjecia popstrykamy :)
OK - musze ogarnoc troszke domek ale jestem w zasiegu - piszcie :)

witam sie laski, ladna pogoda;) muszę obcykać drogę na spacerki, bo się jeszcze gubię:D podobno tu blisko do Marlay Parku, ale nie mam pojecia, jak dojsc.No i musze dziecko do wozka przekonac, bo na rekach nie wydolę...

aaa laski, polecam Wam fajną sprawę, naprawdę bardzo bardzo ciekawe warsztaty, prowadzi Ania Witowska, częśc z Was ją zna:)
http://www.facebook.com/pages/Warsztaty-fotograficzne-w-Irlandii/492158495626?created

dla kobiet super rzecz!! a dziewczyna ma dar przekazywania wiedzy, slucha się jej z otwartą buzią, polecam z czystym sumieniem

Ostatnia edycja:
hej kobietki:)
również witam nowe mamy i ich pociechy:)
Mam prosba do Olgi by mi podesłała swoje gg... juz sie nei bede nawet rozpisywac co dolegało mojemu kompowi bo to byla neverending story:) w kazdym razie mam nowy komp i niestety powoli odzyskuje zycie internetowe:))))

z nowosci u nas tyle ze wlasnie przechodzimy cos w rodzaju grypy jelitowej u Frania... trwa od niedzieli...wysoka goraczka wymioty i biegunka... ale w koncu widze swiatelko w tunelu... i dzis jest juz w miare ok!

a jeslic chodzi o mlodego to z piatku na sobote spedzilismy 3h na ostrym dyżurze w szpitalu Uniwersyteckim bo mlody uderzył glowa o szafke i w ciagu 2 min mial wylew wielkosci jajka na czole:// przezylam pieklo ze strachu:(

zmykam kochane bo niestety pora na leki itd...

buzki!!!!

Hej babeczki,:-)
emvu76-paznokcie wazna sprawa!;-):tak:
Ostatnio zdjecia tez by niezle wyszly przy zoltej ceratce:szok::-D:-D

quki-wspolczuje Ci kobieto! No coz, z dziecmi tak juz jest, jak nie urok to s.....ka, ach ciagle cos i tak w kolko.

aine-dla pocieszenia moja niunia tez za wozkiem srednio jest, chociaz teraz troche lepiej, wczesniej jak zaczela chodzic o wozku nie bylo mowy!

uciekam chatke trzeba ogarnac i na spacerek jakis wyjsc bo sliczna pogoda za oknem, az szkoda w domu siedziec,
pa

witam
u nas wszystko ok ,pierzemy i pakujemy sie ,oraz robimy ostatnie prezenty zeby zawiezc do Polski .
Renni ja robilam pare zdjec ale nie ceratce!!!Dziewczynki fajnie sie trzymaly za raczki.Masz racje ladna pogoda i trzeba wyjsc na spacerek
Aine-jesli masz blisko do Marley parku ,to mozemy sie tma umowic kiedys boi ja tez mam blisko 15min
oki wiec do zobaczenia wkrotcce bo ide na spacerek

reklama
Do góry