reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
cześć laski, co tak cicho siedzicie?:D
Chyba wszyscy odpoczywaja w niedziele:-)
Ewa 72 dzieki za adres,wysle katalog:tak:
Dziewczyny mam wolny wtorek,musimy sie jakos zgadac,musze Wam avon dac,a poza tym stesknilam sie bzdziagwy za Wami;-)
Wczoraj bylismy u Gabrysi,chlopaki sie wybawily,smiechu bylo co niemiara:-DMlody padl w koncu o przyzwoitej godzinie:-)wiec mama i tata mieli czas dla siebie:-p,a z tym trudno bywa:baffled:i duzy narzeka,ze go zaniedbuje:szok:U Was tez tak jest??

Dobry wieczor wszystkim.Faktycznie,jakos pusto tu przy niedzieli.Mam pytanie,czy ktoras z Was chodzila juz na basen z maluszkiem?Jezeli tak,to gdzie sie wybrac i czy 4,5mc.dziecko juz sie nadaje?Bardzo bysmy chcieli sprobowac isc z Mackiem,ale obawiam sie,ze chyba jest jeszcze za maly.:cool:

Gosia7267,widze ze nasze chlopaki w podobnym wieku.Gdzie rodzilas,na Hollestreet?U nas podobnie,od kiedy jest Macius maz i ja jestesmy na 2 planie.Ale chyba to normalne.Mysle,ze jeszcze chwila i bedzie jak wczesniej.Marzy mi sie wspolne wyjscie,tylko we dwoje...Ale mam nadzieje,ze w Polsce to nadgonimy.Lecimy24marca na 3tyg.A tam juz bedzie babcia i pomoze,ha ha.

Ostatnia edycja:
Gosia7267,widze ze nasze chlopaki w podobnym wieku.Gdzie rodzilas,na Hollestreet?U nas podobnie,od kiedy jest Macius maz i ja jestesmy na 2 planie.Ale chyba to normalne.Mysle,ze jeszcze chwila i bedzie jak wczesniej.Marzy mi sie wspolne wyjscie,tylko we dwoje...Ale mam nadzieje,ze w Polsce to nadgonimy.Lecimy24marca na 3tyg.A tam juz bedzie babcia i pomoze,ha ha.
Ewa,tylko jeszcze rok musisz dodac,Olo jest 2008:-)A rodzilam w Rotundzie,za to chyba my jestesmy ten sam rocznik 72;-):tak:

Dobry wieczor wszystkim.Faktycznie,jakos pusto tu przy niedzieli.Mam pytanie,czy ktoras z Was chodzila juz na basen z maluszkiem?Jezeli tak,to gdzie sie wybrac i czy 4,5mc.dziecko juz sie nadaje?Bardzo bysmy chcieli sprobowac isc z Mackiem,ale obawiam sie,ze chyba jest jeszcze za maly.:cool:

Ewa - ja planuje z Maxem isc na basen.
Max 13 lutego bedzie mial 2 miesiace. Zapisalam go do waterbabies ale dowiedzialam sie ze najblizszy kurs jest 28 lutego (super mi termin pasuje) ale na liscie oczekujacych sa mamy , ktore zglosily sie przed swietami:szok:

opowiadalam Pani ze na nastepny kurs (jest w maju) nie zalapie sie bo w czerwcu wyjezdzamy do Polski a po wakacjach to Max juz bedzie duzy i zatraci odruchy wstrzymywania powietrza i zaciskania piastek. Odruchy te zanikaja ok.6 miesiaca i potem trudniej sie dziecko oswaja z woda. Pani obiecala ,ze nas wcisnie:-D. Czekam na jakas wiadomosc od niej.

reklama
Gosia - moze uda mi sie wpasc we wtorek ale nie chce obiecywac bo musze jechac odebrac paszport i sporo spraw do zalatwienia bo w srode lecimy do polski.:-) Mam jednak nadzieje ze jakos znajde chwilke.

Do góry