reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Gosiu a mozna avon odebrac w pon w dunnesie? Przy tej wkurzajacej menagerce?
Wczoraj albo przedwczoraj widzialam Andrzeja z Olusiem w dunnesie, wiec uznalam ze pewnie juz konczysz prace to nie bede glowy zawracac :)

reklama
Gosiu a mozna avon odebrac w pon w dunnesie? Przy tej wkurzajacej menagerce?
Wczoraj albo przedwczoraj widzialam Andrzeja z Olusiem w dunnesie, wiec uznalam ze pewnie juz konczysz prace to nie bede glowy zawracac :)
Mozesz bo jej nie bedzie;-):-)Jestem do 15,a miedzy 12 a 13 mam lunch,wiec moze pojdziemy na kawke do Bagel Factory??Ale musialabys byc kolo 12:tak:Napisze Ci potem smsa ile wyszlo.Pozdrow Franusia:-D
A glowy bys mi nie zawracala...

witam

gosiu- to moze ja jakos podjade po ten avon co ?bedziesz moze w dundrum?ihihihihihi.A wiesz co kupilby ze 2szt twoj przyszly maz mi taki owoc co mi dal sprobowac ,on jest podobny do pomidorow!!i kupuje go tylk ow Dunnes stores bo ja patrzylam i w tesco go niema aja niemam tu dunsa(podaj meila to ci tya dietke przesle)

manija-
ja mam lozeczko turystyczne ale moje to juz jest tak rozgracone ze trzeszczy
poprosze te przepisy na meila jula1979@o2 .pl

emwu-sliczny synus,i jakie minki robi z tata na nk

aine-co tam u ciebie babko ,jak mala zaczela juz wiecej mowic?

olga79-yeti gdzie ty sie podziewasz!!!drugie robisz!!!!

wiesienka
-niedenerwuj sie zabiora ci tego drania z osiedla,

Gosiu postaram sie byc na 12 :-). Nie pamietam co zamawialam tym razem, wiec bede wdzieczna jak dasz znac ile mam do zaplacenia :D. Przyniose wyliczone :D

Dziewczyny uwaga, w czwartek mam test na prawko i zaraz po tym mam zamiar zaczac jezdzic, wiec uwazajcie na bialego fiata punto szalejącego po okolicy :-D

Ale gdybys dojechala,zapraszam na kawe !Daj tylko znac.Moje auto(zakupione z mysla o moim jezdzeniu)stoi sobie spokojnie w garazu,tylko maz sie wscieka!Podziwiam kazda dziewczyne,ktora tutaj jezdzi!!!!!Mam prawo jazdy juz 19lat,a tu sie trykam jak maly Bolek.:baffled:

Gosia7267,czy ja rowniez moglabym jakos zdobyc katalog Avonu?Chetnie bym cos zamowila.
Jasne,ze tak.Poslij mi adres na priva,to wysle poczta:tak:Widze,ze prawko mamy tyle samo czasu i moj tez sie wscieka,ze nie chce jezdzic:wściekła/y:,ale jakos tak mi tu nie idzie i te ronda nonstop:szok:
Ania,jasne,ze Ci napisze ile.
Wiolcia zgadamy sie,jak beda te niby pomidory to Ci kupie:-D:-D
Avon rozdzielony ide spac,bo rano trzeba wstac 6.15:szok::no:
Pa,slodkich snow:-)

reklama
Dziewczyny zabrali go, dziś pojawiła sie kartka ze już go nie ma:tak::tak::tak:uffffffff
Ja dziś cały dzień poza domem- najpierw zakupy już sie obkupiłam na chrzciny:-D, potem odwiedziny u znajomych, a wieczorem spotkanie z kumpelami na piwku, ale zaszalałam, wrocilam o 23.30 a moje dziecko śpi jak aniołek:-D -tata usypiał

Do góry