Blond_iv
podglądaczka
Ja w poniedziałek też nie dam rady buuuu, coś nie idzie mi spotykanie się z Wami... no cóż, może następnym razem..
pozdrawiam was serdecznie!!!
pozdrawiam was serdecznie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewuszki, widzę że szykujecie się na spotkanie super Ja we wtorek pracuje Ten tydzień zapowiada mi się całkiem super:-) przyjeżdżają dwie znajome i będą mieszkać z nami przez pare dni więc wreszcię będzie do kogo buzie otworzyć przez cały dzień:-)
Dziewczyny stosowałyście kiedyś diete ,,odchudzanie na zawołanie,, u mnie sprawdza się super, nie jest drastyczna i co najważniejsze nie chodze głodna W dwa dni 2 kg więc chyba nieźle co? Jeśli któraś chce to moge wysłać na poczte