reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
obojętnie.wolałabym z tego roku,ale z tamtego również chetnie przyjme:)na wszystko co zwiazane z dzieckiem lub co można pokłamać ze było dla niego:)dzięki emwu za kazdy jeden bede wdzieczna:*

iesz bryska. Ja mam wszystkie moje rachunki z zeszlego roku a ze szykowalam sie na przybycie Maxa mam tego dosc sporo. Moze przyjedz i sobie wybierz. Na niektorych jest numer mojej karty wiec nie wiem czy moze byc . Na innych sa nazwy przedmiotow - np fotelik samochodowy :-), wozek , rozmiar 56,62 wiec nie wiem czy takie klamstewko przejdzie.
Z tego roku wyrzucalam rachunki ale moge jeszcze cos ci dozbierac.
Tylko do kiedy musisz je miec?

Aine u nas też masakra z szukaniem mieszkania. Dokładnie tak jak piszesz, zdj na dafcie nijak się mają do rzeczywistości. Długa droga przed nami a tak niewiele czasu zostało...

To kto się wybiera do Wisienki na którą? Chciałąbym się dopasować w miare możliwości.

dziewczynki ja niemoge we wtorek,mam swietooo.pozatym sasiad z rodzinom przylatuje,moge w poniedzialek jak chcecie,pamietam ze gosia moze no moze juz aine cos znajdzie mieszkanko to bedzie spokojniejsza i toi ona sie pokaze nam
emwu- max ma takie piekne stopki hihihi

witam, witam,
z naszego kina nic nie wyszło, ale to dlatego ze późno wyjechaliśmy z Portlaoise Asi sie tam dobrze spalo i nie chciałam jej budzić, ale nic straconego pójdziemy w przyszły weekend, dziewczyny jesli Wam pasuje bardziej poniedzialek to dla mnie nie ma problemu:-), jeśli któraś chce podajcie swoje gg i napisze jak dojechać do mnie, mieszkam na D8, to jest dosłownie kawałeczek za Heuston Station za Guinessem:tak: moje gg 15513591, proponuje godz 12

reklama
Do góry