reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
obojętnie.wolałabym z tego roku,ale z tamtego również chetnie przyjme:)na wszystko co zwiazane z dzieckiem lub co można pokłamać ze było dla niego:)dzięki emwu za kazdy jeden bede wdzieczna:*

iesz bryska. Ja mam wszystkie moje rachunki z zeszlego roku a ze szykowalam sie na przybycie Maxa mam tego dosc sporo. Moze przyjedz i sobie wybierz. Na niektorych jest numer mojej karty wiec nie wiem czy moze byc . Na innych sa nazwy przedmiotow - np fotelik samochodowy :-), wozek , rozmiar 56,62 wiec nie wiem czy takie klamstewko przejdzie.
Z tego roku wyrzucalam rachunki ale moge jeszcze cos ci dozbierac.
Tylko do kiedy musisz je miec?

Aine u nas też masakra z szukaniem mieszkania. Dokładnie tak jak piszesz, zdj na dafcie nijak się mają do rzeczywistości. Długa droga przed nami a tak niewiele czasu zostało...

To kto się wybiera do Wisienki na którą? Chciałąbym się dopasować w miare możliwości.

dziewczynki ja niemoge we wtorek,mam swietooo.pozatym sasiad z rodzinom przylatuje,moge w poniedzialek jak chcecie,pamietam ze gosia moze no moze juz aine cos znajdzie mieszkanko to bedzie spokojniejsza i toi ona sie pokaze nam
emwu- max ma takie piekne stopki hihihi

witam, witam,
z naszego kina nic nie wyszło, ale to dlatego ze późno wyjechaliśmy z Portlaoise Asi sie tam dobrze spalo i nie chciałam jej budzić, ale nic straconego pójdziemy w przyszły weekend, dziewczyny jesli Wam pasuje bardziej poniedzialek to dla mnie nie ma problemu:-), jeśli któraś chce podajcie swoje gg i napisze jak dojechać do mnie, mieszkam na D8, to jest dosłownie kawałeczek za Heuston Station za Guinessem:tak: moje gg 15513591, proponuje godz 12

reklama
Do góry