reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wow ale sie nas narobiło na ty forum:) Fajnie Fajnie.witam nowe mamusie chociaz sama jestem z tych "nowszych" nie to co one-stare wygi forumowe:-D. heheh.tylko ze pewnie o spotkania bedzie trudniej bo im wiecej bab tym gorzej dobrac odpowiedni termin dla wszystkich;/ale mam nadzieje ze damy rade:) mi ogólnie odpowiada kazdy dzień kazda godzina-to samo dotyczy spacerków wiec jesli któraś ma ochote poszlajać sie po okolicy stepaside,dunns store itp dajcie znac:)
gosia-ja tez poznałam Mirke z Patrykiem-chyba jakoś dzień po waszym spotkaniu:)

reklama
Laski, ja już pisałam posta, że spotkanie u mnie w poniedziałek, ale mamy poumawiane ogladanie domow-na rozne godziny, nawet w srodku dnia-wiec nie chce sie umawiac, bo potem bede musiala odwolywac kawkowanie, rozumiecie. Dzis ogladamy piekny i taaani dom, trzymajcie kciuki! jutro tez i w poniedzia;lek tez!!!

blond iv- witamy, witamy, mam nadzieje ze bedziesz czesciej i pamietaj moze byc juz tylko lepiej:tak:;-)
aine- trzymam kciuki, puszcze tylko na chwile ja bede karmiła i przewijała Asie;-):-D
Laseczki a moze przyjedziecie do mnie? :-D:happy:

Czesc dziewczynki :) my nadal sie byczymy w Londynie do 1 lutego juz 2 tyg prawie zlecialy niewiadomo kiedy bardzo nam sie tu podoba :) dzieci tez sie swietnie bawia bo jak wspominalam przed wyjazdem jestem u przyjacolki ktora tez ma coreczke w wieku mojego Oliverka wszystko bylo super do wczoraj w nocy wyladowalam z Olim w szpitalu goraczki dostal i niemoglam mu jej zbic lekami ponad 39 koszmar przezylam :(okazalo sie ze to infekcja ucha dostal antybiotyk, dzis juz dziecko niedopoznania biega bawi sie tylko katar ma mam nadzieje ze przejdzie mu do wyjazdu pozdrawiam was z zimnej Angli

Wiesienka - moja kolezanka ma nianie - jakas pania w srednim ieku. I jeste z niej bardzo zadowolona . I ta Pani pytala czy nikt nie szuka niani bo na ma jakas kolezanke w centrum , ktora szuka pracy. Wiesz , ja nie porecze bo nie znam ale moge ci dac namiar to sobie pogadasz.

reklama
Do góry