Amelia2008
Fanka BB :)
aine to super prawie blisko mnie ciesze sieee .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesze sie,ze do nas dolaczylas:-):-):-)Julcia jest slodka tak jak wszystkie nasze dzieciaczkiJakoś dziwnie się czuję pisząc na tym forum ale to pewnie dlatego,że wy się już znacie...Dokładnie to mieszkam za M50 Leopardstown.W Dublinie jestem od ponad 4 lat.W maju urodziłam naszą wyczekiwaną córeczkę no i na początku miałam troszkę pod górkę bo pielęgniarki zmuszały mnie do karmienia piersią,a niestety nie miałam pokarmu więc dzidzia ciągle płakała.Teraz jest super poza tym,że czasem czuję się samotna bo mąż pracuje do wieczora,a Julince brakuje towarzystwa dzieci.Jak gdzieś widzi jakieś dziecko to jej radość jest tak ogromna,że aż się trzęsie.Ponad tydzień temu w sklepie poznałam Gosie i to ona mi powiedziała gdzie znaleźć mamusie z okolic.Do pracy nie wracam bo nie mam z kim zostawić Julinki zresztą jakoś tak nawet nie potrafiła bym jej nikomu dać do opieki...to też nie za dobrze bo jest ze mną bardzo związana.