reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Ja tez sie odchudzam, ale dla faworków moge zrobic wyjątkowy wyjątek :-D:-D

Z racji tego ze nowy rok sie zaczął to juz nie daje sobie taryfy ulgowej, czyli zapisalam sie na test na prawko i teraz ostro sie ucze. W lutym bede zdawac i mam zamiar jezdzic!! Wiec uwaga na drodze na białego fiata punto, ktorego dostalam od "meza" 2 dni temu ha ha :D

Ostatnia edycja:
Amelia2008- oj faworki, wieki nie jadlam:tak::-D:tak::-D
Dziewczyny może znacie kogoś tylko chciałabym z moich okolic D8,żeby mieć blisko kto chciałby popilnować 3 godz dziennie mojej Asiuni, jak wrócę do pracy to na 4 dni w tyg. będę potrzebowała kogoś
Manija - ja tez sie zbieram, ale jak na razie efektów brak:-(

Witam dziewczyny również po długiej przerwie spowodowanej wizytą w Pl.Wracam jutro i tak jak juz mowa o pilnowaniu dzieci to własnie chciałam zaproponować:jeśli któraś z was (lub waszych znajomych)chciałaby wyskoczyć na miasto sama,na zakupy lub pozałatwiać sprawy itp.a nie ma co zrobić z dzieciakiem chętnie sie zaopiekuje przez kilka godzin dziennie.i tak siedze z moim małym cały czas wiec przynajmniej miałby towarzystwo do zabaw.yy to tyle odemnie:) zainteresowane piszcie tu albo na gg 12810941:)
P.S.Aha no i równiez nie mozemy sie doczekać kolejnego spotkania bo jak na razie to kazde nas omija:( uff moze tym razem..:tak:

wiesienka od maja sie dogadamy :-)
Ja wroce do pracy na 3 dni w tyg to Ty posiedzisz z Maxem a Ty na 4 dni to ja posiedze z Asia. Wychowaja sie jak rodzenstwo . 7 x w tyg razem. hi hi hi

A tak powaznie to poszukaj gdzies na gazeta.ie moze
Tyle dziewczyn sie oglasza,ze szukaja pracy.
Tylko z drugiej strony jak tu komus zaufac takiemu nieznajomemu

A faworkow to bym sie najadla. hmmmm...

Ania - witaj spowrotem

Bryska - mnie tez pare spotkan ominelo. Nie martw sie glowny temat to dzieci :) i nasze tylki :). Latwo nadrobic zaleglosci. :-)

ewmu 76- gdybyś mieszkała bliżej to pewnie byłoby to możliwe, ale tam to jest kawał drogi do Was:oo:, mam jeszcze trochę czasu, ale z kolei na m-c lecę do PL,zobaczymy coś trzeba będzie wykombinować

reklama
Do góry