reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Justi w takim razie przekaż proszę Michałkowi życzenia:

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

100 lat Miśku!

Cześć Mamuski:-)

Justirose-MICHAŁEK STO LAT !!!!!Ucałuj tego małego przystojniaka.
Aine-tak, tak teściówka cudna babka.Gorąco ją pozdrów również!
Qukie-a no widzisz, czyli teraz mam pełny obraz.Więc przedszkole jak najbardziej spełniąe oczekiwana.Może Frus potrzebuje czasu i tyle.
Nie ma sprawy może być od 13 daj tylko znać kiedy i przychodź.
Gosia-znam to z własnego doświadczeinia.Choć 10 nocek to nie łatwa sprawa.Przed świętami to faktycznie szaleństwo.Trzymam kciuki.
Blondv-gdzies mi umkneło,a ile Twoja pociecha liczy wiosen.
Amelia-udanych zakupów.
Mloda-ja duzo podróżuję, ale samolotem.Mimo, że to kwesti kilku godzin to muse zpewnić idze wiele rozrywek, pnieważ z nudów potraf wejśc na głowę.Tylo,że Iga ma już pond 3 latka więc podczas podrózy nie chce spać.Autem pokonywaliśmy zawsze krótkie dystanse.Z kolei moi znajomi wraz z synkiem jechali z Irlandii do Polski jak miał zaledwie kilka miesięcy.Fakt musieli częściej robić przystanki.Choć było z tego co wiem duzo prościej niż ze starszym dzieckiem, które mało śpi.Zazwyczaj te maluszki, które znam i podróżuja z rodzicami saochodem zazwyczaj przesypiają cała drogę.Tylko, że jedno jest pewne każde dziecko jest inne i tak do końca to nie wiadomo jak będzie się zachowywało.Choć tak jak wspomniałam wcześniej zazwyczaj te maluszki, które znam przesypiały większość czasu.

Ucałowania

Ostatnia edycja:
Mloda24 , moja znajoma wybrała się z dzieckiem 2 lub 3 miesiecznym (nie pamiętam) nie do Polski tylko w podróż po europie!!!! Było ok!!
Jusirose , Wszystkiego naj dla Twojego Michasia!:)
Olga79 , mój szkrab nie liczy jeszcze żadnej:) Ma 4,5miesiąca:)
Pisałam w pierwszym poście.Czyli mój Kamiś nie jest najmłodszy:) Jeśli któraś z Was ma ochote lub się nudzi to zapraszam do mnie.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Witam mamuski
Przede wszystkim 100 lat dla Michalka.
Qukie - no musze sie wybrac do Ciebie bo ty do mnie to chyba sie nie zbierzesz ;-). No chyba ,ze szybciej sie spotkamy u Olgi.
Blondv - chyba nie napisalas w jakim wieku jest Twoje dziecie :). Z pewnoscia nie jest najmlodsze. W tej chwili Franus i Asia to "nasze" maluszki.

Chcialam dodac (bo nie mialam okazji wczesniej) , ze bardzo podobalo mi sie spotkanie u Ani . Ania , ty masz jakas moc przyciagania ,ze wszystkie sie zjawiaja na zawolanie. No, chyba ,ze to te Twoje salatki :)

Musze Wam powiedziec ,ze mi juz brzuszek ciazy. Od kilku dni jest mi juz niemilo . Chcialabym urodzic bo ani sie ulozyc nie moge , ani wyspac, ani posprzatac ani sie normalnie ubrac. brrr - jaka ja niecierpliwa. Maly mi ciagle nogi pod zebra wciska - o jak to boli. A w nocy to sie kladzie nie wiem czy na mojej watrobie czy na pluco bo tak boli po prawej stronie tuz pod zebrami i az prmieniuje na plecy . Juz mam dosc.

Dzien dobry wszystkim,my jeszcze w pidzamach:-)Dzieki dziewczyny,bo tak sie zastanawiamy czy nie wybrac sie autem do Polski w te swieta i zrobic rodzince niespodzianke:-D
Justyna, najlepsze zyczenia urodzinowe dla Michalka:-):-):-)

reklama
Do góry