reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
witam,dziewczynki snily mi sie te mikolajki i forum,ze ja zrobilam losy i kazde dziecko ciagnelo karteczke z imieniem drugiego dziecka i potem na mikolajki cos kupowalo temu dziecku ,fajnie co..
A dzieciaczkow jest ile?#robimy cos takiego?
A dzieciaczkow jest ile?#robimy cos takiego?
Amelia2008
a oto nasze dzieciaczki ::
1 NATALIA(2,2latka),
2 NATALIA(1roczek),
3 AMELIA(1roczek),
4 IGUSIA(3latka),
5 ALEX(1,2l),
6 OLUS(1,2l),
7 MAX(w brzuszku u mamy),
8 Bartek(1,3l),
9 Kacperek(1rok),
10 OLIVIER,
11 FRANEK(2,5miesiaca),
12 ASIA(1miesiac)
13.MICHALEK (5l)
14 KAMILEK (4,5m)
15 Franek(3,8 l)
16 Julek(2,3)
chyba wszystkie nasze dzieciaczki,noi zrobimy losy na mikolajki co wy na to
1 NATALIA(2,2latka),
2 NATALIA(1roczek),
3 AMELIA(1roczek),
4 IGUSIA(3latka),
5 ALEX(1,2l),
6 OLUS(1,2l),
7 MAX(w brzuszku u mamy),
8 Bartek(1,3l),
9 Kacperek(1rok),
10 OLIVIER,
11 FRANEK(2,5miesiaca),
12 ASIA(1miesiac)
13.MICHALEK (5l)
14 KAMILEK (4,5m)
15 Franek(3,8 l)
16 Julek(2,3)
chyba wszystkie nasze dzieciaczki,noi zrobimy losy na mikolajki co wy na to
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny,Wiola pomysl super:-) i jestem zaTrzeba tez pomyslec o mikolaju(rozgladne sie za strojem) i gdzie to zorganizujemy.Moje miejsce tez niestety jest za male,strasznie zaluje.Mamy jeszcze troche czasu,moze macie jakis pomysl?:-)
Amelia2008
stroj mikolaja widzialam ale dla dzieci tylko w sklepie po 2 e ,moze kupimy dla kazdego dziecka taki stroj?hahah i zdjecia i przenciki bedzie super,wlasnie my tu sobie marzymy o takim malym balu a mieszkanka niemamy duzego
Z Mikołajkami super pomysł!!!!! a może by się ściapnąć i wynająć jakieś lokum, co? niedaleko jest taki bar Step In, wiem, ze tam na górze organizuje się takie imprezy, są nawet zabawki dla dzieci! kuchnia, lale, misie, samochody...To w osobnym kąciku, a pozostała część dla rodziców
Amelia2008
no niewiem czy wszystkie mamy sie zgodza mi to pasuje,ja moge sie zlozyc tylko to jest kolo ciebie aniu?
Amelia2008
aine- i znowu klopot bysmy ci zrobily!! zmiescilybysmy sie pewnie.zlozylybysmy sie na jakies jedzonko albo kazda by cos zrobila do jedzenia prawda !1
Załączniki
reklama
Amelia2008
Podziel się: