reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hej

wisienka gratuluje coreczki!!!!

A ja ostatnio na nic czasu nie mam ;)
Teraz tez tylko na chwilke zeby sie przypomniec
Pozdrawiam wszystkie i lece dalej :)

reklama
:-D:-DAga, aż tu za mną wypatrujesz?:D zalatana jestem ostatnio, ale staram się jakoś nadrabiać forumowe zaległości;) bądź dziś na gadu mamuśka:D

aine-kobieto o 4 rano ,grzyby w lesie zbierasz czy jak to jest z toba spac niemorzesz?

ja wczoraj bylam w ambasadzie zlozylam dokumenty.
teraz musze sobie kreacje kupic,i bukiet gdzies zamowic i restauracje tajska zarezerwowac tu w dundrum chyba

czesc dziewczyny,
ja jak po ogien- niestety,
dziekujemy serdrecznie za wszystkie wiadomosci:-), Joasia jest kochana, spi i jje ladnie malo placze, dzis bylismy u pediatry i przybrala przez tydzien 250g, wiec podobno dobrze, ja od wczoraj mam maly szpital w domu, ja jeszcze caly czas dochodze do siebie, a teraz na dodatek moj Pawel mial usunieta chir. 8 -zeba i bidul cierpi, mial goraczke, dreszcze wszystko naraz- dostal antybiotyk, ale oczywiscie zanim to wszystko zacznie dzialac to troche minie, wiec u nas w domu tylko dziecko zdrowe:-(, ale nie ma sie co lamac trzeba isc dalej- glowa do gory jutro bedzie lepiej, :-D
niestety nadal nie mam internetu ale jak juz bede podlaczona to obiecuje ze bede pisala czesciej a poza tym bede miala juz sisotre w przyszlym tyg. :-)wiec bedzie lzej,pozdr. dla wszystkich przyszlych i obecnych mam:tak:

reklama
Do góry