reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczyny rozumiem, że trzeba urodzić żeby się wszystkie spotkały na forum:-D:-D:-D:-D:-D
hiiii dobre :-D:-D

a ja właśnie wczoraj odwiedziłam wiesienke i małą Asię :tak::-):-) mała jest przesłodka, ma długie czarne włoski, jeszcze z tydz i Gosia będzie jej musiała wpinać spineczki ;-):-) oczka nie wiem jaki ma kolor bo cały czas spała :sorry: echhh ten słodki czas, kiedy maleństwa tyle śpią :cool2: mam pare fotek, ale myślę że ten przywilej wstawienia fotek pozostawie dla Gosi - w końcu to jej córeczka więc niech sama się chwali ;-) (niestety nadal nie ma internetu :-()

reklama
barmanka 79- Asia zdecydowala sie otworzyc oczki dopiero wieczorem:-)

Załączniki

• DSCF0250.jpg
    DSCF0250.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF0258.jpg
    DSCF0258.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 20
Hej laski!!!Nie mam na nic czasu,wrrr...Czwartek mam wolny,ale ide z Olkiem na szczepienie na 12 miesiac...potem mam wolna sobote,ale wiekszosc z was siedzi wtedy z malzonkami,wiec nie bede Wam d...zawracac.Chyba,ze manija chetna na spacer,o ile nie jest juz w polsce..jutro bede wiedziec,jak w przyszlym tygodniu mam wolne,to sie zobaczymy.Buziaki-pa!!!
Olga,Wiola jak pisalyscie do mnie na GG bylam w pracy.

reklama
Wy wszystkie jestescie git :)
jak to jest ,ze jak ja zagladalam tu codziennie i staralam sie cos wyklikac to pustki byly a teraz nagle rozgadane takie ze ho ho :)

Wiesienka - gratuluje, gratuluje i jeszcze raz gratuluje. Asia jest sliczna. Szczegolnie ta fotka z uroczym usmiechem na twarzyczce. Juz wiem czemu nie chciala sie glowka na dol pchac. Nie chciala sobie fryzurki popsuc :)

Czyli ja nastepna do rozsypania zaraz po Maniji i Wiesience. Czy jeszcze ktos byl przede mna w kolejce ? :-)

Co do balu samic. Bardzo bym chciala sie zalapac . niestety ostatni weekend tez odpada bo lecimy do Polski 27 - 31.10.
Za to potem bede miala duzo wolnego czasu bo koncze prace 24.10. Bedzie czas na odwiedziny i spacerki jak ktoras bedzie oczywiscie chetna.
Pozdrawiam Was mamuski.

Do góry