reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Cześć dziewczyny:-) my jeszcze trochę chorzy, ale jest lepiej niż wczoraj. Żałuję tylko, że nam pyszny schabik ze śliwkami przeszedł koło nosa:-:)-) -jeszcze raz przepraszam Azabelka, ze nie będziemy dziś u Was...No ale co ma wisieć, nie utonie;)Jak mały daje radę bez młoteczka?:-D

aine- wiem,wiem kochana :tak:Dobrze,ze juz Wam przeszlo!Ja leze, bo po tym Krzysia obiadku nie mam sily sie ruszac:szok::szok:Oj,macie co zalowac;-) hi,hi
Ale wstaje poooowoli,bo towarzystwo czesko-slowackie zaraz na kawke i lotki wpada:-D
Acha-wczoraj skonczylam a wlasnie ze tak! Lekka i przyjemna,ale daje duzego powera (wiesz o co chodzi:tak::tak: Oj,duzego!).Natomiast mimo wszystko nie dalam rady skonsumowac:sorry2: Kompletnie nie moj styl pisarski,fatalnie mi sie tych 20 stron czytalo-niecierpie takiego kobiecego belkotu......

a bez mloteczka cinko,cinko....ale dajemy rade:-):-)

aine- mimo wszystko nie dalam rady skonsumowac:sorry2: Kompletnie nie moj styl pisarski,fatalnie mi sie tych 20 stron czytalo-niecierpie takiego kobiecego belkotu......

Hihih, ja tak samo:-)ale dobrnęłam do końca, bo jakoś tak nie lubię nie doczytywać ksiązek:-D Ja Ci przy następnej okazji oddam Gretkosię, bo już skończyłam, ale "Annę In.." jeszcze zatrzymam, bo nie zaczęłam:-D
I nie pisz mi Iza o schabikach hihih, bo my tu na pieczywie chrupkim dzisiaj lecimy, wrrrrr:-D

Ostatnia edycja:
gosia7267-moja AMELKA tez wstaje codziennie tak o 6-7rano,wiec ija takze,ale za to kladie sie spac juz o 18-19i mam wolne wieczorki

wiesienka-ja tez mam Wii,moze masz jakies dodatkowe gry?bo ja mam wedkowanie,i sport noi aerobik,

ruda89-musze chyba do ciebie przyjechac na to wesole miasteczko i do parku i na plac zabaw chociaz raz

co tu tak cicho ,ja juz leze sobie w lozeczku ,
na jutro kupilam fasole jasia i zrobie Fasolke po bretonsku,aczy ktoras z was robila ciasto FALE DUNAJU ?moj kubus uwielbia i chce mu zrobic niespodzianke i zrobic sama albo z pudeleczka hihih,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny mój COME BACK! i od razu w waszym wątku.
Tak rzuciłam sie w wir pracy, studiów i matkowania ze net poszedł w odstawkę, ale jak uświadomiłam sobie ze synkowi Mama już nie wystarczy bo przecież z nią nudno a dzieci z parku nie można zabrać ze sobą wiec wróciłam.
Troszke o nas:
Syn:Ignacy - Iggy
Mama- Marta
Mieszkaliśmy na Bracken Hill ale od kilku m-cy Portobello, wiec tamte okolice sa nam dobrze znane:-)

hey iggymama miło Cie ze znowu wpadłas zuzia pozdrawia twojego synka a ja ciebie mamo :) mogła bys czasami sie odezwac bylo by nam miło ale ty sie gniewasz chyba ciągle :( w kazdym razie pozdrowionka
OLGA-ale fajnie dziś było buziaczki dziewczynki kochane nasze :0)

Załączniki

• DSC03478.jpg
    DSC03478.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 24
  • age.png
    age.png
    8,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry