reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Ciekawostka wychowawcza:
(patrz foto)
:oo:

Załączniki

• sciana.jpg
    sciana.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Cześć Mamuśki!

Kochane co do połaczenia ja w zasadzie nie mam nic przeciwko, choc uważam, że tutaj jest wyjątkowy klimat:tak:.Wiem, że w "Mamach z Dublina"niewiele sie dzieje, ale boje się tego, że zrobi się małe zamieszanie i wszystko nabierze chaotyczności jesli zostaniemy tam przerzucone.Choc popieram anineczke, że to rozwiazałoby problem z nazwą no i może nasze kółko wzajemnej adoracji powiekszyłoby sie o nowe mamusie:tak:.
Mysle jednak, że lepiej by było żeby to one przyłączyły się do Nas.Oczywiscie te które maja ochote dalej klikać.Dobrze by było zaproponować takie przejście do Nas i te mamuski które by na to przystały po prostu by sie przeniosły i tyle.
Mój dowcipny mąż znowu cos palnął.Powiedział, że mam faszystowskie podejście:no:.Że te mamuski które chcą to niech sie przyłącza do Nas, a Te które nie czeka smierć:szok::-D.Dowcipniś nie ma co haha:-DMam nadzieje, że to tak nie zabrzmiało?:eek::szok:
Mysle, że jakoś się dogadamy z Mamami z Dublina.Co reszta na to.Wiem, że manija,ruda i aine już wyraziły swoje zdanie.Więc co Wy na to Kobiety;-)

Ucałwania dla wszystkich Mamusiek.

Ja uważam, ze połączenie wątków wypali , ale trzeba zmienić tytuł na którys z tych proponowanych no i pod warunkiem, ze nadal będziemy systematycznie pisać i nie urwiemy kontaktu:-)

Jeszcze jedno mój maż z tym dowcipkowaniem sie rozkręcił.Właśnie mam maseczkę na twarzy i idę sie kąpać.Mój mąż widząc mnie wzdrygnął się.Ja mu na to: coś Ty się mnie przestraszył.On na to odpowiedział: duży brzuch biała twarz trudno sie nie przestraszyc, myślałem, ze to YETI:szok::-D:-D:-D

manija -a co ty sadystko zrobilas synkowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
zartuje fajna zabawa hahahahah
azabelka - dzisiaj jade do centrum moze znajde ten sklep na wage do olgi niemam zamiaru pojsc z wedlinka bo dzisiaj robie zakupy ,mam nadzieje ze niebedezie padac,
aineczka - dobry pomysl z tym przylaczeniem tylko niech niebedzie tytul mamy z dublina tylko moze WSZYSTKIE SZCZESLIWE MAMY Z DUBLINA I OKOLIC

To ja Wam opowiem , jak sobie lubi żartować mąż mojej kuzynki:-D ona ma bardzo malutkie piersi:-) no i kiedyś sobie tak leżą przytuleni, twarzami do siebie, a on:"Kochanie, ale czemu odwracasz się do mnie plecami?":-D na szczęście kuzynka ma poczucie humoru:-) Aaaa, a już z grubej rury pojechał, kiedy go poprosiła, żeby kupił żel ujędrniający do biustu, na co on, ze raczej zovirax na pryszcze...:eek::-D no nie wiem , nie wiem, podziwiam kobitkę, ja bym już w mordkę strzeliła:-D

Olga, podziękuj mężowi-od dziś jesteś Yeti vel Wielka Stopa:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki nie zapominajmy o jednym.Wszystkie tę decyzję musimy podjąć.Więc musimy poczekac również na emwu.Mam nadzieje, że niedługo wróci.Reszta natomiast proszona jest o określenie się co do kwestii przyłączenia.Oczywiscie ta reszta, która jeszcze tego nie zrobiła:tak:

aine -co do owłosienia może i by się nawet zgadzało z tym YETI:szok::-D.To może na Bal Samic powinnam przyjśc jak mnie natura stworzyła, a nie w moim szykownym kreszowym dresiku:-D
ruda -próbowałam ten numer z lodówką, ale taśma nie trzymała:-D

Ostatnia edycja:
Do góry