reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Własnie wróciłyśmy ze spacerku.Nachodziłam się i jestem lekko zmęczona:tak:

Co ja tu widzę rozmowy w toku, pełna parą, nawet objawy złosci mamy;-)
barmanka -nie denerwuj sie, szkoda zdrwoia i urody.No chyba, że masz powód.Przeciez wiadomo, że każdy nie zawsze może być dostępny i każda z nas to rozumie.Myslę, że piszemy czasami pewne rzeczy tylko tak sobie, dla zabicia czasu, aby podtrzymać poklikiwanie, a czasem dla smiechu.Na kogo tak się złoscisz, że nerwy Ci puściły?Zreszta pewnie masz jakiś powód i jak będziesz chciała to się z Nami podzielisz.Rozchmurz się i sznuj cycki:-):-D
Dzięki uprzejmości aine będe mogła uczestniczyc w balu samic.Choc nie jestem przekonana do tego czy Rafałowi zostawiac tego potwora.Wiem, że sobie cos juz zaplanował, a myśmy te plany zepsuły:-(.Więc azabelka przybędę.W razie jak coś pieniądze na taksówke przygotowane, numer w pogotowiu jest i w 10 minut będe po diablicę.No i oczywiscie kochana aine niech się Rafał nie martwi-nocnik przyjedzie z nami, a z reszta Igusia sobie poradzi;-)O to nie musi sie martwić.Ja tylko nie chciałam Wam zawracac głowy.Ale jak juz wimy jestescie bardzo mili:-)Mam nadzieje, że sie odwdzięczę:tak:
Zaraz napisze, albo zadzwonię do wisienki.Więc dziewczynki miejsce znamy godzine chyba też, z tego co pamietam to spotykamy sie o 12 w niedzielę .
Proszę mnie poprawic jesli cos zle napisałam.

Ostatnia edycja:
reklama
barmanka79-ech...Jak nie masz dzis ochoty na czytanie o dupie marysi-to po co czytasz????!!!Naprawde,nie mialas sie czego czepic:no:....Twoja osoba nawet na mysl mi nie przyszla(...)- a zreszta,przeciez to jest pisane z przymrozeniem oka!!!!!!:-p
Wiecej dystansu-please!

olga79-ja sie podlaczam do pytania amelii2008- co bylo na tym wczorajszym talerzyku??????Jagody to widzialam,a reszta?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie mam chwilke, dziecko nakarmione zarówno obiadkiem jak i deserkiem.Układamy puzzle, a ja sobie klikam i czytam Was dokładnie, bo nie zawsze wszystko zdążę.Właśnie, właśnie amelia2008 też pytała o to samo co Ty azabelka.Więc udzielam odpowiedzi:camembert, jagody,żurawina, oliwki,suszone podpiekane śliwki na maśle i winie, a do tego jeszcze śliwki suszone zapieczone w świeżym boczku.Najlepiej jesli boczek jest pokrojony w bardzo cienkie wręcz przezroczyste plastry i jest bardzo chudy, w zasadzie bez tłuszczu:-)
Powiem Wam, że mogłabym założyc knajpkę:tak:Uwielbiam gotować, uwielbiam wymyślać potrawy i często też modyfikuje gotowe przepisy.Sprawia mi to dużo przyjemności.Jeszcze bardziej lubię gotowac dla kogoś bo dla siebie to tak naprawdę żadna satysfakcja:rofl2:Z tego co wiem to aine też lubi gotować i wymyślać.Zresztą to, że wychodzi jej to znakomicie już się przekonałyśmy:tak:
Nie wiem jak tam u Was dziewuszki z tym gotowaniem, ale jak potrzebujecie jakies sprawdzone przepisy to służę.

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja bede w niedziele z amelia,bo niemam jej zkim zostawic trudno,ale nieprzegapie zlotu samiczek!!!!!!!!!!!!!!
w sobote jade w gosci do olgi79,zostalam zaproszona z przyjemnoscia AMELKA sie pobawi z IGUSIA .
w piatek jade do centrum musze Amelce kaszki polskie pokupowac noi pare innych rzeczy owoce
niewiem gdzie jest polski sklep z wedlinami i serami na wage ?wiecie?to jakos z 15min od centrum ktos mi mowil

No właśnie Kochaniutkie w sobotę robię serniczek i będzie u nas amelia2008.Wiem, że w większości spedzacie czas z mężusiami poniważ maja wolne, ale mimo wszystko serdecznie zapraszam Wszystkich;-)
amelia2008 my już jesteśmy umówione i czekamy w sobotę:tak:

olga79- o la la!!!:-p:-p:-pInspiracja z Hiszpanii??:-DZe tez Ci sie tak chcialo.....Ja to przy Waszych kulinarnych pomyslach-glowe popiolem sypie:baffled:

U mnie Krzys przygotowywuje niedzielne obiady w takim stylu-wiecej talerz jest ustrojony (np szparagi owija szynka+tycio tycio zoltego sera+pomidorek koktajlowy-wszystko zapieka), ja sie nigdy wtedy nie najadam:sorry: ale nie moge mu tego powiedziec...jak chlop gotuje-trzeba chwalic:tak::tak::-D

amelia2008- polskich sklepow w centrum jak mrowkow!!!!!!!Zatrzesienie.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
amelia 2008 - co ty z tym kupowaniem kobieto.Ja Was zaprosiłam na ciasteczko i kawusię.Wiec przychodźcie i prosze wiecej takich pytań nie zadawać:angry::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka123 nadrabiaj, nadrabiaj.Już w takim razie nie muszę ponownie do Ciebie dywonić w sprawie Balu Samic bo sama doczytasz, że to w niedzielę;-)
Fakt azabelka jak chłop gotuje to trzeba go chwalić.Widzę, że Twój mąż to wykwintne dania przyrządza.Takie zapiekane szparagi hm...pycha sprawa:tak:Mój jedyne danie, które robi o ile można nazwać to daniem to jajecznica i makaron z serem:-D:-D:-D

Do góry