reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

amelia2008- Ty ta polska wedline do Olgi bedziesz niesc???Za czasow jak mieszkalam jeszcze w centrum chodzilam do polskiego miesnego sklepu (b.duzy wybor wedlin,na miejscu kroja,paczkuja...) na Dorset St. -wchodzi sie na nia z O'Conell St.Pod warunkiem,ze ten sklep jeszcze istnieje:sorry:
A mama juz wyjechala????Przeciez mozesz z nia Amelke zostawic!!:-)

olga79- Ooo, z ta restauracja to bys sie z Krzysiem dogadala;-)To jest jego marzenie:tak::tak:Maniakalnie oglada programy kulinarne i potem mi serwuje....nie wiem czy teraz taki trend,ze tak malo tego wszystkiego na talerzu:eek:...No,ale NIE NARZEKAM!

reklama
Hej laski, ja na moment, niedawno wstałyśmy z małą. OdpadłAM razem z nią, jakaś taka padnięta byłam, głowa mnie bolała...i spotkanie z Olgą musiałam odwołać nawet:(

Manija, nazwy wątku super:-D jest tylko jedno "ale"-żeby wątek był adekwatny do jego nazwy, musimy się tu nieźle naprodukować:-D i gadanie o dupie maryni też wchodzi w grę:-D

czesc Laseczki,
troche nadrobilam zaleglosci, ale to jeszcze nie wszystko, co do spotkania to ja jestem oczywiscie za niedziela:-) o 12,a co do nazwy to moze "LEJDIS Z DUBLINA", nie wiem czy ogladalyscie ten polski film Lejdis:-D- mnie akurat sie podobal, jestem troche padnieta i jeszcze teraz tak leje ze chyba dzis odplyne wczesniej, ale obiecuje ze teraz juz bede tu regularnie:tak:,pozdr

Wisienka, "Lejdis" zarąbisty film:-D kurczę, jak nie było weny , tak teraz co nazwa, to lepsza, aż ciężko wybrać:-D

aine - wiesz, że nie ma sprawy, jeszcze nie raz się spotkamy;-)a ja też dziś byłam wykończona.Ta pogoda jednak oddziaływuje na nas wszystkich:eek:

manija, wisienka123 - nazwy świetne, zgodzę się z aine cieżko wybrać.Jedna tylko sprawa mam propozycję, że po nazwie którą podałyście powinno po myslniku byc dodane, że to chodzi o mamuski np.Dublińskie gaduły- czyli mamuskowe rozmowy w toku ;Lejdis z Dublina-czyli mamuśkowe pogaduchy albo Nas nie przegadasz-czyli mamuśki z Dublina

Dziewczyny jak juz mamy pierwsze pomysły to może i Was to zainspiruje.Więc czekamy na ewentualne modyfikacje.Chyba, że obstawiamy te tytuły, które wymysliła manija i wisienka z moja pomyslnikowa wzmianką.Tylko nie wiem co na to Mamuski z Dublina bo jak by nie patrzeć to nazwa chyba będzie powielona.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki tak sobie dumam i wydumałam,że może by połączyc Wasz wątek z "Mamy z Dublina" i zmienic nazwę tak by dalej zawierała słowo Dublin?
Hmmm tak sobie tylko głośno myślę....
Bo tam to juz nie wiele się dzieje,a raczej tylko od wielkiego dzwona ktoś napisze.
A jak bym tak połączyła to i może mamusie,które tam piszą poznały by Was i była by zgrana fajna paka?
No teraz jesteście świetnie zgraną paką i żałuję,że ja taka wyobcowana jestem,bo i niby z Dublina a jednak nie :baffled:
Pomyślcie i zdecydujecie.Oczywiście nie narzucam Wam tego i w sumie nie wiem czy tamte mamy się zgodzą.
Tak sobie tylko pomyślałam,że to chyba by rozwiązało Wasz problem z nazwą :-)

reklama
hej dziewczyny:-) anineczka, dobry pomysl z tym polaczeniem:-)tam sie prawie nic nie dzieje, wiec mysle, ze dziewczyny sie zgodza:-)

Do góry