reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam bo bardzo udanym wieczorze:-DSpaliśmy 12 godzin:szok:Ja z małą 20minutową przerwą gdzieś od 4:40 do 5:00.Zresztą to już wiecie bo pisałam na forum około 5.Właśnie robiłam śniadanie i nawdychałam się procentów z lodówki.Po tym jak wino stało w kieliszkach przez całą noc już po jednym głębszym wdechu można się natrąbić:-D

Widzę, że juz nawet liste mamy na Bal Samic:-Druda super.Więc nadszedł na mnie czas żeby ją uzupełnić.Otworzyłam szafę poszperałam i znalazłam jedynie przykrótkie spodnie, białą koszulę ze złotymi wykończeniami, białe skarpetki, czarne mokasyny i fioletowo-pomarańczową bluzę kreszową.Myslę, że strój odpowiedni na wyjście z koleżankami:tak:

Ostatnio małą aktywnośc coś wykazują niektóre z naszych mamuś.Z tego co wiem to tylko jedna pojechała do Polski.Ona jest rozgrzeszona.A reszta?Będzie czarna lista oj bedzie jeśli się nie poprawicie:angry::-)

reklama
Dziewczynki kochane, ja jeszcze nie potwierdzam BS na 100%, ale jesli juz jest lista to ja prosze Pania Sektretarke Rudą o dopisanie, ze ja przyjde z wieeelkim brzuchem zalozonym specjalnie na te okazje, a szpilki bede miala w torbie!
Jako ze nie mam z kim zostawic syna, przybedzie on ze mna!!
:-D

Azabelka baby shower udany jak najbardziej, Mlody dostal mnostwo prezentow (glownie pajacyki, ktorych pewnie nigdy nie zalozy :D, bo beda juz za male jak sie urodzi, ale poczekaja spokojnie na nastepnego chlopczyka z okolicy).
Wszystkie kolezanki zgodnie przyszly i wszystkie sie zgodnie upily heh eh e :D
Po kilku godzinach stwierdzilam, ze juz nie rozumiem o czym mowia i co chodzi i jakos o 1 nad ranem rzucilam haslo powrotu do domu. Jeszcze rozwiezlismy polowe pijaczek po domach i spac :)
Wiec wieczor minal mi bardzo milo. :)

Ostatnia edycja:
manija- kobito,Ty to masz zdrowie!!! :szok: Ja w Twoim stanie o tej porze to nie wloczylam sie po jakis spelunach,bo co 20 minut chcialo mi sie siusiu:zawstydzona/y:Taka owczesnie nietowarzyska bylam...

olga79-to co zrobisz z Natalia????Eee,gdybym wiedziala,ze Ty wdziejesz kresz- tez bym moj oczojebny,szeleszczacy dresik przyodziala:-p

Ciekawe w co sie ubierze ta,co w Polsce chwilowo przebywa i sie nic nie odzywa:crazy::crazy:???

A jesli chodzi o inne uzytkowniczki co to niby sa a ich nie ma- nie chce mowic -A NIE MOWILAM?????

olga79-to co zrobisz z Natalia????

Natalia to moja:-D a Igusia będzie z moim Rafałem i Natalką hihih, może byc ciekawie:-D Rafał już się mnie podpytuje, jak się takie małe dziewczynki wysadza na siusiu, hahahaha:-D

A jak Wasi mężowie się nudzą, to mogą do niego wpaść, to by miał chłopina urozmaicone towarzystwo-na zachętę możecie im powiedzieć, ze 2 dziewczyny będą:-D :-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, pisze goscinnie, nie mam internetu od tyg. ntl, nas odlaczyl i nie chca nas podlaczyc, paranoja:wściekła/y:, juz nie wiem co mam robic- jak z nimi gadac zeby mnie znow podlaczyli, codziennie inna wersja- ze maja awarie ktorej nie moga usuna i dlatego to tyle trwa-moze macie jakis sposob, jak cos dajcie znac na moj nr 0870650633 i koniecznie napiszcie prosze sms, gdzie sie spotykamy w ta sobote, strasznie duzo tych wiadomosci wiec zanim przeczytam wszystkie to pewnie do jutra, a jak juz siedze przy kompie to musze to wykorzystac tez na inne sprawy;-), pozdr. i buziaki

Ja już zgłupiałam-to spotkanie w końcu w sobotę??? byłam pewna, że na niedzielę się umowiłyśmy...Jak to w końcu jest??

aine- przeciez wiem,ze Natalka Twoja:-):-)Nie wiem,czemu mi sie tak napisalo...:no:

Zlot w niedziele, a kto mowil,ze w sobote????

reklama
A jesli chodzi o inne uzytkowniczki co to niby sa a ich nie ma- nie chce mowic -A NIE MOWILAM?????
oj rozwalasz mnie na cycki normalnie :crazy:
a nie pomyslalas o tym ze ktos moze miec problemy osobiste i nie ma ochoty rozmawiac o dupie marynie????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sorki ze sie unioslam ale jestem okropnie wsciekla, mega wsciekla :angry::angry::angry::angry::angry:
mam ochote do...ać pewnym osoba i tyle:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry