reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

a skad te 45a? ztego samego przystanku co wysiadam na petli 75?a moze lepiej podjechac luasem na sandyford i tam z boku jest przystanek i widzialam bus do bray ,ale tzreba wozek skladac bo to taki autokar chyba i niewiem czy niedrozsze bilety sa?

reklama
Hej laseczki!!!!Dawno mnie tu nie bylo,ale przeczytalam wszystko;))))Ania wrocilas juz??Wiola super,ze kupilas Ameli buciki,ja kupilam cudny plaszczyk w Dunnsie na samplach za 10E!!!Sandra,ja w czwartek pracuje,ale w jakis dzien sie zgadamy,jak moj bedzie jechal na ryby to mnie i Ola podrzuci.Bryska super z ta praca,a tak sie martwilas,ze nie dzwonili;)))Jeszcze raz dzieki za prezenty dla Ola w jego imieniu,zabawe ma super!!!Przypominam Wam o avonie kat.16 teraz i oriflame(super perfumy sa w promocji).Zmykam z mlodym na spacer,a potem do roboty....Pozdrawiam i sciskam Was wszystkie,pa,pa

wiola nie wiem jak to jest z tymi autobusami do bray:sorry: wiem , że 45 a jedzie z tego przystanku w dyn laoghaire naprzecikwo koscioła pod schopping centre to jest jakbyś szła w góre od tej pętli spod darta, ja jeszcze nie wiem czym mój Adama bedzie jutreo pracowal gdyby nie to on moglby cie odebrac z tego sandyford albo dun laoghaire z czego wolisz i potem cie tam odwiezc
gosia szkoda ze nie bedzie Cie jutro:sorry: ale daj znac koniecznie kiedy bedziesz mogla wpasc:tak:
ewmu renni monika1085 jutro o 14 u mnie bankowo dziewczyny:tak: nie przyjmuje zadnych wymówek:tak:;-):-)

edit: wiola już wiem , że niestety pracuje wiec nie da rady po Ciebie podjechać:sorry:
dziewczyny chyba mnie nie wystawicie do wiatru:-):cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sandrulinska- no wiesz ja bardzo przepraszam ale nieprzyjade ,i nie dla tego ze maz mnie niepodwiezie tylko ze 2tyg temu dzwonilismy w sprawie lodowki,pralki,zmywarki itd,, do naszej agencjii ,i dzis pan byl do zmywarki ,jutro maja przywiesc nowa lodowke bo tamta za mala i popsuta niewiem o ktorej godzinie,a teraz pani zadzwonila do kuby i powiedziala ze lanrold jutro ma byc ,a wszyscy w pracy wiec tylko ja zostaje i nawet niewiem o ktorej godzinie co i jak ,mam siedziec i czekac i bede na migi sie porozumiewala z nim chyba albo z nia.
wiec przepraszam za klopot ale niemoge jutro

sandrula- no szkoda wlasnie,ale niestety tak wyszlo ze to ja musze czekac w domu na pana lanrolda i na migi z nim rozmawiac, musze oproznic lodowke umyc ja bo dadza nam nowa,bo ta za mala dla nas i juz zardzewiaala,pozatym pewnie bedzie chodzil po pokojach ,bo i kaloryfeery nam niedzialaja,pozatym musze posprzatac,napewno cie odwiedze niemartw sie moze jakos w najblizszym czasie oki

reklama
Do góry