reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Właśnie to jest minus allegro że nie można przymierzyć a tak patrzyłam to nawet nie ma tam żadnych ciekawych bucików!!!Tak te ze srebrnym motylkiem mi się bardzo podobają.Wiola chyba pozostaje Ci jeszcze pochodzić po sklepach w centrum.

reklama
Hej:-)
sandra- ja sie dopasuje do dziewczyn
monika-to dobrze, ze z Julcia juz lepiej
wiola-w blancz w tym sklepie sa buciki ale same malutkie, wiec lipa.:-(Te z motylkiem sa sliczne.:tak:

no wlasnie popatrze w centrumw sobote i pojde do debenhams i jesli beda te z motylkiem to je kupie i juz
sandrulinska -ty niemozesz w pon,aja w e wtroek niemoge reszte tygodnia mi pasuje

Amelia2008- ja wlasnie pamietalam jak mowilas ze Amelia ma chyba wysokie podbicie, wiec kupowanie w ciemno zupelnie bez sensu.
ja nie moge w tygodniu, ale zycze milego spotkania

wiesienko jeśli dziewczynom bedzie pasowal jakiś dzien w tygodniu , to nic straconego:tak: licze ze w weekend ktorys mnie nawiedzisz:-)
to co dziołszki przyszła środa ?gosia emwu ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja bardzo chcialabym sie spotkac ale sroda odpada bo max musi byc w przychodni o 15. No hcyba ze spotkanie bedzie w miare wczsnie tak ze sie wyrbie.
Pon i piatek tez nie moge :(
Tak wiec jak dla mnie pozostaje wtorek lub czwartem lub sroda rano.

emwu ja tą środą tylko tak rzuciłam;-) może być czwartek bo wtedy pasuje też wioli ;-) monika1085, renni pasuje Wam czwartek? gosia, bryska olga hophop gdzie jesteście?:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
emwu- ja tez dzisiaj dostalam dla amelii na wizyte w hs ,na bilans 2 latka niewiem jakies badanie,tez na srode na 15ta ,na balineteer.a ty gdzie?
sandrulinska =a moze w sobote wtedy by byla wiesienka tez ,no niewiem ustalcie

reklama
kto ma ustalić jak tu nikogo ni ma:-):-):-):-D:-D:-D dziewczyny głosujemy! mi pasuje każdy dzien oprocz poniedzialku , wioli nie pasi wtorek, moni nie pasuje piatek , w srode mają dziewczyny chcecka wiec zostal nam do wyboru czwartek albo weekend:tak: to co robimy?:cool2:

Do góry