reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

kto ma ustalić jak tu nikogo ni ma:-):-):-):-D:-D:-D dziewczyny głosujemy! mi pasuje każdy dzien oprocz poniedzialku , wioli nie pasi wtorek, moni nie pasuje piatek , w srode mają dziewczyny chcecka wiec zostal nam do wyboru czwartek albo weekend:tak: to co robimy?:cool2:

No to glosujemy:-D:-D
Mi pasuje czwartek, w sobote nie zawsze moge:-(

reklama
witam dziewczyny.Dawno mnie nie było bo byłam troche zabiegana szukając pracy.no i po 3 dniach udało sie znaleźć na part time:)Strasznie sie ciesze bo wkońcu wyszłam z tego domu gdzie już mnie szlag trafiał.Miałam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu z dzieciakami sie pojawie ale w przyszłym tygodniu mam cały tydzień zajęty bo menager stwierdził ze jednak mnie da na full time;/ wiec cieżko mi bedzie pewnie sie na babskie spotkanie wybrac:( a szkoda bo juz co po niektóre babki zapomniałam jak wyglądają:(
Aine-twoja córa już taka wielka-fajnie by was było zobaczyć
Sandra widze ze dalej jesteś na prowadzeniu w konkursie-gratuluje
Wiesienka-dzieki za namiary wiesz na kogo,skorzystałam było bardzo miło i wszystko dobrze sie skończyło:)

MIłego spotkania życze i czekam na relacje:)

witam dziewczyny .no mi jest obojetnie czy czwartek czy sobota ale wiesienki niebedzie hahaha,a co z olga ?miala miec urlop i nic sie nieodzywala?
monika- kupilam wkoncu buty amelii te z brylancikami co ci sie podobaly
a faktycznie w tym sklepie z boku co maja ciuszki na chrzest to niebylo zadnych wiekszych bucikow tylko rozowe byly rozm 6 stka
sluchajcie w PL ma byc sroga zima,chyba trzeba amelcii kupic jakies palto cieple i buty kozaki ,mojej nigdy niekupowalam bo po co w irlandii.
powiedzcie mi czy fajny plaszc ,bo jeszcze go niemierzylam ,i niewiem czy bedzie dobry na mnie.
bryska - to gratuluje nowej pracy ,ciekawe jaka ja znajde ,bo w listopadzie mama przylatuje moja i ja musze szukasz pracy
a ma ktoras do pokazania mi dobre cv ?

powiedzcie czy fajny :

http://eshop.mexx.com/Women-Mäntel/...tegoryID=jfAKAFELAWYAAAEe38wMVwT.&ColourCode=

hej:-)
no to w czwratek u mnie o ok 14:tak:
bryska super! gratuluje pracy:-)
wiola płaszczyk fajny, ale bardzo drogi:sorry: podobne w river island w dundrum black high shine belted coat - coats - coats / jackets - women - River Island i taki jeszcze http://www.riverisland.com/Online/women/coats--jackets/coats/brown-padded-puffa-jacket-590980 albo h&m też w dundrum http://shop.hm.com/nl/shoppingwindow?dept=DAM_YTT_ALL&shoptype=S tylko nie wiem czy taki Ci sie podoba, ale taki krój wydaje mi sie , że mozesz znalezc o przynajmniej 50 euro taniej może w tk maxxie nawet:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry