reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine ale mi Was szkoda:sorry2: zdrówka życze:tak:
ja już przeprowadzona:-) dziewczyny w przyszłym tygodniu zapraszam do siebie:-) wybierzcie dzien tygodnia i wbijać do mnie:-):-D:-D

reklama
dziewczyny ,czy wiecie gdzie sa specjalne sklepy z ubraniami dla dzieci na specjalne okazje,np.chrzciny ,potrzebuje buty dla amelii,bylam w next,mexx,clarks,house of fraser,dunnes stores,peenys,oczywiscie wszystko w dundrum i niema ,bialych jakis eleganckich bucikow Amelia nosi rozm 26

aine- super, ze zakupy Ci sie udaly.
sandrulinska-ja jestem chetna na spotkanie!
amelia-a moze w mothercare?
A i jeszcze w Blanchardstown Shopping Centre jest na dole taki sklep typu mydlo i powidlo, ale tam maja tez okazjonalne sukienki, garnitury dla dzieci na (Chrzest i komunie) wiec moze beda tez buciki.

Moja Jula dołącza do aine bo też mi się rozchorowała w niedziele zaczęła gorączkować,noc była najgorsza tak wysoka temperatura że musiałam okładać ją mokrymi ręcznikami,a rano zwymiotowała więc pojechaliśmy do lekarza dostała antybiotyk i już jest dobrze.Najgorsze dla niej że nie możemy wychodzić z domu,a ona stoi cały dzień przy oknie i woła pa,pa.
Amelia myślę,że bez problemu kupisz buciki do chrztu w tym sklepie hmmm jak ci to wytłumaczyć musisz dojść do bocznego wejścia marks&spence(ten który jest na henry street)i po drugiej stronie bliżej torów luasa jest sklep z wszystkim do chrztu.

Amelia- jesli chcesz zobacze dla Ciebie:-D:-D;-) w mothercare w st. steven green bedziesz miala lepszy dojazd w razie co, a w tym sklepie co Monia piszesz to moga byc ale tam to raczej sa rzeczy, ale sukienki i dodatki , ale tez moge zobaczyc jak chcesz Wiola:tak::tak::tak:
Monia -zdrowka dla Julci

tak codziennie dojezdzam do pracy w centrum:-D, a mothercare zobacze pojutrze,a w tym kolo luasa jutro ok:tak:, mam lunch godzine, ale i tak nie dam rady dwoch miejsc za duza odleglosc:-(,

laski kuurcze, spac nie moge, bo ciezko oddychac i kaszel męczy, to sobie weszlam poczytac,co tam u Was:) Monia, szkoda mi Twojej malej,ale pocieszam sie, ze malym dzieciom zawsze szybciej przechodzi, badz dobrej mysli; )Powiem Wam, ze przed wylotem do Polski bardzo tesknilismy za krajem, czesto tez zaliczalismy doły. Pare dni pobytu tutaj to niezly kubel zimnej wody. Dlugo by pisac-masakryczne ceny, nieuprzejmosc, wrogosc ludzi wobec siebie, jakies takie podenerwowanie na kazdym kroku...Dzis wchodzimy do sklepu po glupia wode , rafal dal 50 zl, bo nie mial drobnych, na co ekspedientka strzelila focha i: "Kuuuuurwica mniie zaraz trafi, nie macie ludzie drobniejszych pieniedzy?". Bylam w szoku, odwyklam od takiego chamstwa.Kierowcy na drodze kurwuja jeden na drugiego, dra sie, pokazuja fakolce, ech, szkoda gadac.Juz tesknimy za Dublinem, naprawde. To jest super sposob , jak zalapiecie dola-pojechac na pare dni i skonfrontowac:) i docenic to, co sie ma:)

reklama
aine ja zawsze mam tak samo z tą Polską jak siedze tu to tęsknie, a jak już tam polece to rozczarowanie:dry: no i ja czekam na sesyjki tym nosym sprzętem ofkorz:-):-):-):-)
renni super! a reszta? wpadniecie do mnie?

Do góry