reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
gosiu - i co ci lekar z powiedzial
renii i sandrulinska -fajnie ze sie spotkalyscie
a monia emwu i olga niedotarly?

A pewnie, ze fajnie!!!;-):tak:
Wszystkie lenie niech zaluja!!!!!!!:tak::tak:
Oczywiscie zartuje.:-D:-D:-D(bo pewnie nikt sie nie lenil)
Amelia-monia jest w PL.
Gosiu-jak tam plecki????

amelia-zartuje z tym lenieniem sie oczywiscie!!!;-) Wspolczuje Ci strasznie, najgorzej byc w niedyspozycji, wszystko wtedy drazni i denerwuje, bynajmniej ja tak mam.Mam nadzieje, ze szybko Ci minie i jakos w nastepnym tyg. zorganizujemy spotkanie w wiekszym gronie!!!:tak:

noo coz=dostalam pain killer i zakaz dzwigania mlodego:tak:2 dni zwolnienia,bo niedziele i poniedzialek mam wolne(wiec w sumie 4 dni do powrotu do zdrowia),We wtorek tylko ide,a potem znowu 2 dni wolnego...Zna moze ktoras z Was jakies cwiczenia na wzmocnienie kregoslupa,a wlasciwie miesni podtrzymujacych??Wiola ty tez sie kuruj:tak:
Milej nocki,mam nadzieje,ze bede mogla spac:eek:

WITAM,
GOSIU- JAK SIE CZUJESZ?JUZ LEPIEJ?
Renni- jedziesz dzis do centrum?wlasnie czy ktoras dzisiaj bedzie w centrum?
bo ja dziisaj jade do centrum ,imoglybysmy sie spotkac

Witam,:-)
amelia-oj nie dzis sie nie wybieram do centrum, udanych zakupow Ci zycze.:tak:

Milego dnia laski!;-)

No ciut lepiej sie czuje,ale na noc wzielam dwa razy wieksza dawke,niz mi lekarz przepisal,zeby moc spac:-(Przewalone,nienawidze,jak jestem sprawna inaczej;-)

reklama
Do góry