reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Amelia 2008- ja w sobote mam sesje zdjeciowa:-D wiec chyba nie dam rady, ale jakby co dam Ci znac oki,
a my dzis barszczyk czerwony na obiad Asia zjadla ze az sie chce ja karmic, to moje dziecko to wszystko wciagnie chyba:szok::-D;-)

reklama
Hej laski!!!!Ja mam wolne poniedzialek,wtorek i piatek.
Renni-sliczny psiak,uwielbiam zwierzeta.
mam jakiegos cholernego pecha ostatnio,czy cos...Wyobrazcie sobie,ze w czwartek o malo a by mnie nie bylo....Bylismy z mlodym w Marlley Parku i cos mnie uzadlilo w szyje,nawet nie wiem co...A mam niestety alergie i momentalnie czuje,ze zaczyna sie dziac cos zlego!!!!Dobrze,ze bylam z moim,wiec w samochod i na Garde w Stepasaide.Ile sie jedzie 8-10minut,a ja czuje,ze odlatuje...Szlam na Garde jak pijana,weszlam i mowie gardziarzowi,zeby wezwal ambulans.Zaczelam wymiotowac,poty mnie takie oblaly,ze bylam cala mokra...W ciagu paru minut przyjechal lekarz na motorze i dal mi adrenaline i tlen,ale nie pomoglo wiec wezwal ambulans.Przyjechali i na sygnale do szpitala na oddzial ratunkowy.Cisnienie mi zaczelo leciec,dostalam dreszczy,a cialo mialam cale w bablach,doslownie wszedzie.W szpitalu podali mi leki dozylnie i do 10 zostalam na obserwacji...
Musze isc do alergologa,zeby mi przepisal api-pena z adrenalina,ktorego musze miec przy sobie.Kto ma nr do Baranowskiej,bo ona jest arelgologiem i ile u niej kosztuje wizyta??Ciekawe jaki rachunek dostane za szpital...Moj biedny Andrzej byl tak wystraszony,ze szok,jeszcze jechal za karetka i rozcial cala opone,wiec jeszcze nowy wydatek 2 opony....
Amelia w pracy u nas przez wakacje kiepsko,tak obcinaja godziny,ze w przyszlym tygodniu mam 22!!!

u gosia to straszne ,jestes uczulona na owady ?moj kuba na osy chyba niewiem nieznam sie momentalnie puchnie jak go uzadli i niemoze oddychac,podam ci nr do dr baranowskiej 0851788645,to komorka bezposrednia do niej ,a do rejestracjii 018788471
ona bierze 50 e za wizyte a za wypisanie samej recepty 20 e ona jest na smitfild jakos

Dzieki Wiola,ale i tak do niej na wizyte musze isc.No to tez Twoj Kuba musi uwazac,bo u mnie za kazdym razem jest gorzej,ostatnio jak mnie w polsce uzarlo 5lat temu to poszlam sama do szpitala,a teraz tragedia...
Co do diety Dunkana to corka Andrzeja schudla na niej 15 kilo!Tu masz linka fajne przepisy http://www.dieta-dukan.pl/index.html ,napisz jakie efekty,bo tez sie nad nia zastanawiam...

Ostatnia edycja:
gosia wspolczuje :/ ja tez mam alergie i musze surowice dostac po kazdym urzadleniu osy czy pszcoly nie wiem ktore tak tna :/ nie zazdroszcze przezyc dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo :)

Wlasnie nie wiem,co mnie uzarlo,bo nie slyszalam zadnego bzyczenia,poczulam tylko straszny bol i szczypanie i zgniotlam to cos,a Andrzej wyciagnal jakies malenkie zadlo z szyi.Jakas miejscowa paskuda.Sandra tez powinnas miec pena z adrenalina,bo u mnie za kazdym razem gorzej!!!
Ok laski spadam do pracy,milego dnia!!!

reklama
Do góry