reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzieki Renni,musze skoczyc do apteki,dobrze,ze otworzyli i mam pod nosem.Mam taki pas,ktory nosilam po ciazy,wiec go zalozylam...U nas nie pada poki co:-)

reklama
Jestem i zwijam sie z bolu...Czekam,az reszta wstanie,zeby isc do apteki,bo z mlodym nie dam rady:wściekła/y:
Milego spotkanka,a tak chcialam byc:-(

ja odpadam.nie bedzie mnie jeszcze w pidżamie siedze zimno,pada i wogóle nie ciekawie:( tym bardziej ze przeraza mnie godzinna droga do dundrum na nogach i z powrotem gdy w kazdej chwili moze zacząć lać:( moze jakieś spotkanie u kogoś,na zadaszonym terenie:)? to bym sie pisała na domówke.miłego spotkania i oby pogoda wam nie przeszkodziła

ej dziewczyny mozecie wpasc do mnie ;-) tylko bryska nie wiem jakie masz polaczenie
zaraz skocze szybko do sklepu cos tam wymysle do jedzenia i zapraszam:tak: renni emwu co wy na to? ja mieszkam w ballybrack to co robimy?:-)
dziewczyny heeeeeeeeeeelllooooo decydujcie bo nie wiem czy sie szykowac na piknik czy na goscine?:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sandrulinska-sorki, bylam na gorze, i dopiero co zobaczylam Twojego posta.
Jak chcesz...., moze faktycznie lepiej z pogoda dzis nie ryzykowac, chetnie do Ciebie przyjade. Nie szykuj sie tam za wiele, ja zaraz tez smigne do sklepu i kupie jakies ciacha.
A wyslij mi jeszcze adres.

reklama
Do góry