reklama
S
sandrulińska
Gość
ja tez bede mozliwe ze bedziemy same:-) dziewczyny gdzie jestescie?
renni
Fanka BB :)
ja tez bede mozliwe ze bedziemy same:-) dziewczyny gdzie jestescie?
no wlasnie Where are you girls????
Gosiu-kuruj sie!
ja odpadam.nie bedzie mnie jeszcze w pidżamie siedze zimno,pada i wogóle nie ciekawie tym bardziej ze przeraza mnie godzinna droga do dundrum na nogach i z powrotem gdy w kazdej chwili moze zacząć lać moze jakieś spotkanie u kogoś,na zadaszonym terenie? to bym sie pisała na domówke.miłego spotkania i oby pogoda wam nie przeszkodziła
S
sandrulińska
Gość
ej dziewczyny mozecie wpasc do mnie ;-) tylko bryska nie wiem jakie masz polaczenie
zaraz skocze szybko do sklepu cos tam wymysle do jedzenia i zapraszam renni emwu co wy na to? ja mieszkam w ballybrack to co robimy?:-)
dziewczyny heeeeeeeeeeelllooooo decydujcie bo nie wiem czy sie szykowac na piknik czy na goscine?
zaraz skocze szybko do sklepu cos tam wymysle do jedzenia i zapraszam renni emwu co wy na to? ja mieszkam w ballybrack to co robimy?:-)
dziewczyny heeeeeeeeeeelllooooo decydujcie bo nie wiem czy sie szykowac na piknik czy na goscine?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
renni
Fanka BB :)
Sandrulinska-sorki, bylam na gorze, i dopiero co zobaczylam Twojego posta.
Jak chcesz...., moze faktycznie lepiej z pogoda dzis nie ryzykowac, chetnie do Ciebie przyjade. Nie szykuj sie tam za wiele, ja zaraz tez smigne do sklepu i kupie jakies ciacha.
A wyslij mi jeszcze adres.
Jak chcesz...., moze faktycznie lepiej z pogoda dzis nie ryzykowac, chetnie do Ciebie przyjade. Nie szykuj sie tam za wiele, ja zaraz tez smigne do sklepu i kupie jakies ciacha.
A wyslij mi jeszcze adres.
reklama
S
sandrulińska
Gość
no to u mnie ;-) renni juz ci wyslalam adres jakby jeszcze ktos chcial to pisac zapraszam
Podziel się: