reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
mnie tez nie bedzie bo teraz lece do swords na spotkanie a dzis i jutro adam ma na noc i nie ma mnie kto zawiezc bo bedzie odsypial :sorry:

reklama
Witam mamy i dzieciaczki
ale u nas pusto na tym forum,moze pogadajmy co gotujecie na obiad ,hahaha
sluchajcie ja tak gadam o jedzeniu bo razem z mezem przeszlismy na diete dukana ,mozemy jest tylko chude miesa,jogurty,i serki itd....
wiec ja od wczoraj a maz od 4 dni ,hahha zobaczymy musimy jakos zrzucic ten tluszcz,a jak pojedziemy w Pazdzierniku na chrzciny AMELII DO POLSKI to zeby sie za nas niewstydzili rodzice jak nas rodzina niepozna .
aine- to z checia w nastepnym tygodniu sie spotkamy na sesje
olga79-co tam slychac?powiekszasz bloga o nowe przepisy ?jak tam Igusia?
gosia-co tam w pracy ?sama jestes czy przyjeli jakas nowa?i czy sa przyjecia?
wiesienka- bedziesz w centrum w sobote?czy znow mnie olejesz hm hm hm zartowalam
reenii-a co u ciebie?
bryska-jak tam sprawy twoje juz poukladane?
monia - wypoczywa w polsce ,labe ma
emwu-Max jest sliczny ,oczka po mamusi ,moze moja amelcia poczeka na niego hihihi

Do góry